Biografia

Neuis neusmiquel.com

La Neus neix a Sabadell i des de ben petita sap que vol treballar amb animals, ja que hi sent una connexió molt gran. Quan li pregunten què vol ser de gran, respon decidida: veterinària!

Seguint la seva vocació, estudia veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la carrera, descobreix que la seva passió és el comportament animal i realitza el màster d’Etologia Clínica impartit per Xavier Manteca, Jaume Fatjó i Marta Amat, combinant-lo amb pràctiques al Departamment d’Etologia de la UAB i acompanyant a l’etòloga Victòria Coll en les seves visites.

Es trasllada a Madrid, on treballa de veterinària i etòloga, realitzant també visites a domicili en col·laboració amb Bestcan.

Durant la seva experiència com a etòloga, un dels seus objectius és reduir l’ús d’ansiolítics i altres medicaments, optant, quan és possible, per un tractament natural. El seu interès per les teràpies naturals la porta a assistir a un curs de Flors de Bach per animals a Barcelona.

Neus London neusmiquel.com

Viu tres anys a Londres, on es converteix en practitioner de Flors de Bach. Durant aquesta època, descobrirà la importància d’entendre la salut holísticament, tractant a la persona i animal com un tot. Guiada per aquest nou descobriment i una gran il·lusió esdevé Mestra de Reiki Angèlic, practitioner de Teràpia amb colors, de Colorpuntura, de Cristal·loteràpia i de Teràpia assistida amb animals; obté el diploma de Zoofarmacognosi i realitza cursos de TTouch i Coach personal entre altres. Un cop a Barcelona, estudia els 3 nivells d’Aurasoma. El 2011-2013 aprèn a canalitzar missatges dels guies/éssers de llum pura, capacitat que anirà practicant i perfeccionant durant els següents anys.

Durant aquestes formacions també redescobreix com d’important és per a ella ajudar a persones i animals a connectar amb el propi equilibri intern, trobar pau interior i a estimar-se.
Aprèn a veure i a entendre la connexió que s’estableix entre persona i animal no humà i a treballar des d’aquesta unió per millorar la vida tant de l’animal com de la persona. Aprèn la interconnexió emocional. No som éssers aïllats, ens influenciem entre nosaltres i vivim en comunicació constant amb els animals que conviuen amb nosaltres. Ens trobem per treballar les emocions conjuntament.

Acompanya als animals entenent el seu comportament tant a nivell d’espècie (etologia) com a nivell emocional (acompanyant amb olis essencials,flors de Bach, teràpia amb colors i altres) i energètic (reiki angèlic, sanació energètica, missió de vida).

Acompanya a persones a través de sanació energètica i reiki angèlic, complementat amb flors de Bach, cristalls, bols tibetans i teràpia amb colors: AuraSoma, cromoteràpia (Instagram OmDracColors), colorpuntura, etc.

Neus neusmiquel.com

Actualment, acompanya a persones i animals a Barcelona, online i per telèfon.