Qui sóc

Sóc la Neus Miquel Tàpies. Acompanyo a persones i animals en la seva missió de vida. Acompanyo energèticament i emocionalment a persones LGTBIQ+ (Instagram @queerspiritualityandhealing, web Espiritualitat Queer).

Sóc veterinària, etòloga, mestra de Reiki Angèlic, canalitzadora de missatges, practitioner de Colorpuntura, Cristal·loteràpia, Cromoteràpia, Aurasoma, Flors de Bach, de sanació energètiques, de treball de vides passades, zoofarmacognosi, comunicadora animal (energètica i emocional i especialitzada en missió de vida).

Facilitadora de cursos i tallers de Reiki Angèlic, de Canalització de missatges, Animals guia (web Connexió Animal), Gestió energètica i sanació d’emocions, Flors de Bach, Zoofarmacognosi, Etologia. Canalitzacions i sanacions grupals.

Fomentadora de la diversitat.

Biografia

La Neus neix a Sabadell i des de ben petita sap que vol treballar amb animals, ja que hi sent una connexió molt gran. Quan li pregunten què vol ser de gran, respon decidida: veterinària!

Seguint la seva vocació, estudia veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la carrera, descobreix que la seva passió és el comportament animal i realitza el màster d’Etologia Clínica impartit per Xavier Manteca, Jaume Fatjó i Marta Amat, combinant-lo amb pràctiques al Departament d’Etologia de la UAB i acompanyant a l’etòloga Victòria Coll en les seves visites.

Es trasllada a Madrid, on treballa de veterinària i etòloga, realitzant també visites a domicili en col·laboració amb Bestcan.

Durant la seva experiència com a etòloga, un dels seus objectius és reduir l’ús d’ansiolítics i altres medicaments, optant, quan és possible, per un tractament natural. El seu interès per les teràpies naturals la porta a assistir a un curs de Flors de Bach per animals a Barcelona.

Viu tres anys a Londres, on es converteix en practitioner de Flors de Bach. Durant aquesta època, descobrirà la importància d’entendre la salut holísticament, tractant a la persona o animal com un tot. Guiada per aquest nou descobriment i una gran força i il·lusió internes esdevé Master de Reiki, practitioner de Teràpia amb colors, de Colorpuntura, de Cristal·loteràpia i de Teràpia assistida amb animals; estudia el diploma de Zoofarmacognosi i realitza cursos de TTouch i Coach personal entre altres. Un cop a Barcelona, estudia els el nivells d’Aurasoma. El 2011-2013 aprèn a canalitzar missatges dels guies/éssers de llum pura, capacitat que anirà practicant i perfeccionant durant els següents anys.

Durant aquestes formacions també redescobreix el que és més important per a ella: Ajudar als altres, siguin persones o animals; ajudar-los a aconseguir pau interior, a estimar-se i a ser feliços.
Aprèn a veure i a entendre la connexió que s’estableix entre persona i animal no humà i a treballar des d’aquesta unió per millorar la vida tant de l’animal com de la persona. Aprèn la interconnexió emocional. No som éssers aïllats, ens influenciem uns als altres i vivim en comunicació constant amb els animals que conviuen amb nosaltres.

Entén que els animals que ens trobem ja els coneixem de vides passades i ens retrobem per treballar emocionalment. Empesa per la certesa interior que els animals tenen missions de vida igual que les persones, s’especialitza en missió de vida dels animals. Acompanya als animals entenent el seu comportament tant a nivell d’espècie (etologia) com a nivell emocional (acompanyant amb olis essencials,flors de Bach, teràpia amb colors i altres) i energètic (reiki, canalització, missió de vida).

Acompanya a les persones en la seva missió de vida a través de sanació energètica (reiki angèlic i sanació canalitzada) i canalització de missatges dels guies, complementat amb flors de Bach, cristalls, bols tibetans, tambor i teràpia amb colors: AuraSoma, geocromoteràpia (Instagram OmDracColors), colorpuntura, cromoteràpia amb filtres, etc.

Actualment, la Neus acompanya a persones i animals a Barcelona i a Sabadell.

Els animals són una gran font d’amor incondicional, uns mestres dels que podem aprendre.

DSC_0196

Som feliços quan deixem que la nostra essència s’expressi, quan fem allò que ens fa vibrar, quan creem la nostra vida amb il·lusió.