Biografia

La Neus neix a Sabadell i des de ben petita sap que vol treballar amb animals. Quan li pregunten què vol ser de gran, respon decidida: veterinària!

Seguint la seva vocació, estudia veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la carrera, descobreix que la seva passió és el comportament animal i realitza el màster d’Etologia Clínica impartit per Xavier Manteca, Jaume Fatjó i Marta Amat, combinant-lo amb pràctiques al Departament d’Etologia de la UAB i acompanyant a l’etòloga Victòria Coll en les seves visites.

Es trasllada a Madrid, on treballa de veterinària i etòloga, realitzant també visites a domicili en col·laboració amb Bestcan.

Durant la seva experiència com a etòloga, un dels seus objectius és reduir l’ús d’ansiolítics i altres medicaments, optant, quan és possible, per un tractament natural. El seu interès per les teràpies naturals la porta a assistir a un curs de Flors de Bach per animals a Barcelona.

Viu tres anys a Londres, on es converteix en practitioner de Flors de Bach. Durant aquesta època, descobrirà la importància  d’entendre la salut holísticament, tractant a la persona o animal com un tot. Guiada per aquest nou descobriment esdevé Master de Reiki, practitioner de Teràpia amb colors, de Colour Light Therapy, de Cristal·loteràpia i de Teràpia assistida amb animals; estudia el diploma de Zoofarmacognosi i realitza cursos de TTouch i Coach personal entre altres. Un cop a Barcelona, estudia Aurasoma i Existències.

Durant aquest periode també redescobreix el que és més important per a ella: Ajudar als altres, siguin persones o animals; ajudar-los a aconseguir pau interior, a estimar-se i a ser feliços.

Aprèn a veure i a entendre la connexió que s’estableix entre persona i animal no humà i a treballar des d’aquesta unió per millorar la vida tant de l’animal com de la persona. Aprèn la interconnexió emocional. No som éssers aïllats, ens influenciem uns als altres i vivim en comunicació constant amb els animals que conviuen amb nosaltres.

Exerceix com a etòloga i terapeuta natural, visitant tant a persones com a animals a Barcelona i a Sabadell.

Actualment, la Neus acompanya a persones i animals en la seva missió de vida.

Els animals són una gran font d’amor incondicional, uns mestres dels que podem aprendre.

DSC_0196

Som feliços quan deixem que la nostra essència s’expressi, quan fem allò que ens fa vibrar, quan creem la nostra vida amb il·lusió.