Acompanyament emocional i energètic

Aquest acompanyament s’adapta a les vostres necessitats.

Pot ser que l’animal no humà amb qui convius necessiti reiki / sanació energètica perquè està passant per un mal moment físic i/o emocional. En aquest cas, podem fer una sessió enfocada exclusivament a l’animal, escoltant com està emocionalment i físicament, si té problemes físics que vinguin de les seves emocions, o d’emocions / estrès de l’entorn, d’alguna energia que hi hagi a la casa, etc. i fer-li reiki / sanació energètica.

En cas de problemes físics, no diagnostico quin problema té. L’acompanyament és complementari al tractament veterinari.

Aquest acompanyament també inclou Acompanyament durant el procés de mort i Acompanyament quan hi ha una pèrdua.

Connexió persona animal neusmiquel.com
Foto d’Adam Griffith

Els animals no humans, com les persones, vénen a la Terra amb uns aprenentatges a fer i amb coses a aportar. La visita d’acompanyament emocional i energètic també pot estar enfocada a saber què ha vingut a fer l’animal aquí, quines emocions treballeu conjuntament la persona i l’animal, com t’ajuda l’animal amb qui convius i viceversa. Durant la sessió, connecto amb l’animal i l’escolto, a nivell de personalitat i a nivell d’ànima, amb els vostres guies i amb éssers de llum pura, us vaig comunicant el que rebo i aneu rebent la sanació energètica que necessiteu enfocada a la vostra relació.

Tant l’animal com la persona s’impliquen en la sanació, millorant la relació, l’escolta i les emocions de cadascú.

També hi ha l’opció de mirar vides passades que heu compartit i que afecten aquesta vida i fer la sanació necessària de les emocions encallades.

Al final de la sessió, et proporciono la llista de flors de Bach que li poden anar bé a l’animal no humà i, si vols, les que et poden anar bé a tu. Pots aconseguir un preparat de flors de Bach a alguns herbolaris i farmàcies.


En el cas que a l’animal amb qui convius li estiguin afectant les teves emocions perquè teniu una gran connexió emocional, també podem treballar amb tu si tenim temps a la mateixa sessió o fer una sessió a part.

En molts casos, hi ha un sentiment de culpa si alguna emoció de la persona està afectant a l’animal. No t’hauries de sentir culpable per una cosa que sents. El que et pot servir és escoltar l’emoció i buscar estratègies per gestionar-la. Tu i l’animal amb qui convius feu un treball emocional conjunt i és lògic que compartiu emocions. Sé que la culpa és difícil de gestionar, per això, si sents culpabilitat, et recomano la flor de Bach Pine.