Relaxació del cos

Vols relaxar el cos i només tens 7 minuts? Aquí tens un vídeo de relaxació on et guio pas a pas amb sons de natura. 😊

Relaxar el cos ajuda a alliberar tensions i aporta serenitat.

Canal Drac Queer

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Portal energètic 12 12 12 (12-12-2019)

Aquest 12 de desembre del 2019 és el portal energètic 12-12-12.
Què passa aquest dia i els del voltant?
Aquest portal ens ajuda a connectar amb la nostra essència i a desfer bloquejos a les nostres capes energètiques.

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

I am what I am, sóc el que sóc, 28J

Sóc el que sóc. Celebrem la nostra diferència i totes les nostres facetes.

Avui fa 50 anys de la revolta de Stonewall a Nova York, on les persones LGTBIQ+ van enfrontar-se a la policia pels abusos rebuts dia rere dia. D’aquí en va sorgir la primera marxa organitzada dels Estats Units de diversitat sexual i de gènere. Van sortir al carrer, a la llum del dia, dins d’una societat hostil que els marginava i els empresonava. Gràcies per tanta valentia.

Seguim defensant els nostres drets i els de totes les persones (i animals i de la Terra) per a crear una societat més justa, respectuosa amb la diferència i que celebri la diversitat.

Dia de l’alliberament LGTBI 2019

Cançó I am what I am, original de La Cage aux Folles. Versió interpretada per la drag queen Ginger Minj.

Segueix-me al meu canal de Youtube Drac Queer

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Meditació amor incondicional i transcendent amb els dracs

Meditació part del taller del 20 de maig Connecta amb l’amor transcendent amb l’ajuda dels dracs (vídeo de 40 minuts).

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Meditació dia de la Terra

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Què és el Reiki Angèlic

Què és el Reiki Angèlic i com t’ajuda?

Què són els àngels? Tant si connectes amb la paraula àngel com si no, mira el vídeo i escolta dins teu si et ressona aquesta energia.

Properes dates tasts gratuïts de Reiki Angèlic: 26 d’abril i 3 de maig de 17h a 18h

Més informació tasts aquí.

Properes dates curs de Reiki Angèlic: 17, 18 i 19 de maig de 2019

Més informació cursos aquí.

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

INQUISICIÓ BIS

El Gobierno de España ja fa temps que ha iniciat un fort atac en contra de les teràpies naturals i tot allò que NO els aporta diners, que no gasta en farmacèutiques grans – que és qui pressiona al govern.

Volen prohibir les teràpies naturals als centres sanitaris (hi ha voluntaris que ofereixen reiki a varis hospitals) i a les universitats, perseguint a les persones que divulguin teràpies naturals a aquests llocs (inclou la prohibició de què els metges i infermeris recomanin alguna teràpia).

Ara han posat anuncis al carrer per intentar aixafar la medicina natural. En diuen pseudoteràpies i pseudociències perquè soni malalment i sembli poc de fiar. Fan demagògia. Quan va començar la psicologia, també era demonitzada per moltes institucions, argumentant que no era científica.

Inquisició bis

La paraula científic s’utilitza en excés. La ciència real es basa en fer estudis, des de la neutralitat, per demostrar la veracitat o no d’una teoria. Tancar-se a tot un món de possibilitats sense haver-ho estudiat a fons no es pot anomenar ciència, sinó creença. Creença de què només una manera de fer és bona i descartar la resta perquè són diferents.

Si realment es vol parlar de teràpies naturals amb fiabilitat, que subvencionin estudis FIABLES (fets per persones neutres, no els típics estudis pagats perquè diguin el que les grans empreses volen que diguin, com es fa amb l’ecologia, el veganisme, etc) que estudiïn l’efectivitat de cada una de les teràpies (perquè n’hi ha moltes i no es poden posar totes al mateix sac).

L’anunci diu coNprueba. Només està provat realment allò que ha tingut varis estudis (diners). Si no es subvencionen estudis, no es pot provar ‘científicament’, simplement perquè no s’hi posen diners.

Prou de coartar-nos la llibertat i enganyar la gent utilitzant la paraula ciència com una religió més. La ciència potser és exacta, però els estudis científics no ho són. Els estudis científics que demostraven unes coses fa temps poden ser rebatuts al cap d’uns anys. Un exemple recent, són els fàrmacs per l’hipertensió que s’han hagut de retirar del mercat després de ser utilitzats durant molts anys per persones hipertenses.

Hi ha moltes maneres de mantenir la salut i s’han de respectar.
Quan algú creu i diu que té l’única veritat, està mostrant la seva ignorància (i la falta de pensament científic).

La majoria de persones que estan en contra del que anomenem teràpies naturals no han rebut cap teràpia. Igualment, provar-ne una, no et dóna dret a parlar de totes.

S’ataca tant aquest sector perquè està creixent molt i cada vegada hi ha més persones interessades.

A mi m’encanta la ciència (que no la rigidesa científica, que no és ciència) i alhora m’encanta l’espiritualitat (parlo d’espiritualitat i energia perquè altres teràpies, com la fitoteràpia, ayurveda, medecina xinesa, etc. és obvi que és fàcil de provar la seva efectivitat). Per mi, tot allò que no s’ha pogut provar, com l’energia del reiki per exemple, és perquè encara no tenim els mitjans tecnològics per fer-ho.

L’obertura mental és bàsica per evolucionar com a societat i per mantenir un pensament científic equilibrat. Qui vol mantenir l’status quo conservador promou l’estancament.
Nosaltres som evolució constant.

Obrim-nos a descobrir, a provar, a entendre. Obrim-nos a la nostra pròpia sensibilitat i intuïció per saber cap on hem de tirar.

#Inquisicióbis #Ignorància #Viscalesteràpiesnaturals

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari