Teràpia amb colors

Cromoteràpia

La teràpia amb colors utilitza els colors per a reequilibrar l’energia del cos, molt sovint basant-nos amb els sistemes d’energia del cos: els chakras, utilitzant els colors de l’espectre de llum visible. Cada un dels colors de l’espectre ressona amb un dels set chakras principals, estimulant el propi poder curatiu del cos.

L’energia de la llum afecta a tots els éssers vius, a totes les cèl·lules. És un fet científic ben conegut que tot té una vibració o freqüència pròpia. Els colors són llum amb diferents longituds d’ona: El lila té la longitud d’ona més curta de l’espectre visible i el vermell la més llarga.

La teràpia amb colors s’utilitza per a problemes físics, emocionals i mentals. És una teràpia segura, que pot ser utilitzada amb qualsevol altra teràpia o tractament.

Els colors es poden utilitzar com a part de la vida quotidiana: en la roba que portem, els aliments que mengem, els colors a casa i al lloc de treball, posant tints naturals o flors a la banyera, etc. També podem fer una sortida a la naturalesa per omplir-nos de color verd, que ens equilibra… O observar el mar o el cel, amb aquest blau que ens aporta calma.

Utilitzo diferents tècniques de teràpia amb colors:

Vitralls

Aigua solaritzada

El color és a tot arreu.