LGTBIQA+

Creant espais espirituals segurs per a les persones LGTBIQA+

Acompanyo a persones LGTBIQA+ a través de sanació energètica, teràpies naturals i tallers.

Queer Spirituality and Healing és un espai segur per a persones queer, un espai on et respecto, t’escolto i celebro la diferència.

També acompanyo a persones properes a persones LGBTIQA+ que volen poder parlar obertament.

Ofereixo formacions per a terapeutes i persones que es dediquen al creixement personal que volen respectar i incloure activament a les persones LGTBIQA+ a les seves sessions individuals i grupals.

Les teràpies energètiques ens ajuden a re-trobar-nos, a deixar anar la càrrega emocional que portem a sobre (conseqüència de patrons mentals i emocionals adquirits de l’entorn, de les nostres experiències, de la societat – hi ha una càrrega emocional extra pel fet de ser una persona queer en aquesta societat), a trobar l’equilibri des de la saviesa i la força interior; a poder-nos escoltar profundament, recuperar la confiança i estimar-nos. També ens ajuden a relaxar, a tenir més claretat i a estar presents.

A la societat encara hi ha molta discriminació vers les persones LGBTIQA+, vers tot allò que se surt de la norma, allò diferent. Lis terapeutes som part de la societat i, com a tal, n’hi ha que celebrem la diversitat i l’incloem activament i n’hi ha que no (conscient o inconscientment).

Quan vas a un espai terapèutic necessites que la persona et faci sentir còmode i acceptadi, i això no és així si et trobes amb uni terapeuta que no respecta la teva identitat de gènere, orientació sexual, expressió, model relacional, etc.

Jo vull crear un espai segur. Un espai lliure de LGTBIfòbia, racisme, masclisme, capacitisme, gordofòbia i qualsevol altra discriminació.

* Utilitzo LGTBIQA+ i queer per a referir-me a lesbianes, gais, bisexuals, trans*, persones no binàries, intersexuals, pansexuals, assexuals, queer i tot l’espectre de colors.

* Utilitzo la ‘i’ o ‘e’ en paraules com a forma neutra que engloba tot l’espectre de gèneres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA