Sanació energètica

Cape Reinga

Rep sanació energètica i els missatges que els teus guies et volen fer arribar.

Connecta amb l’energia de la teva ànima i dels teus guies. Retroba la teva pau interna i sent l’amor profund que t’arriba durant la sessió.

Amb la sanació energètica, reconnectes amb la teva energia d’ànima, amb l’energia dels teus guies, amb l’amor. La freqüència que et fan arribar t’ajuda a reconnectar amb la teva essència, a sentir-te a casa.

T’ajuda a nivell físic, emocional, mental i energètic. Ajuda a relaxar la ment i el sistema nerviós.

Treballa bloqueigs emocionals i energètics, siguin teus, d’aquesta vida o d’altres vides, que et vénen de família o externs.

La canalització de missatges t’ajuda a retrobar-te, a reconnectar amb la teva energia i a tenir més claredat interior. Els missatges són una eina per a fer una evolució, la vibració de les paraules és més important que les paraules en si. No és una canalització per a respondre preguntes sinó per entrar a un estat de connexió profund.

Aquesta connexió amb l’amor, t’ajuda a obrir el cor i a equilibrar el teu cos emocional i energètic. Quan el cor està equilibrat i en coherència, envia senyals al cervell perquè s’equilibri i entri en coherència. T’aporta claredat.

El cor i el cervell en coherència propicien emocions que ens fan sentir bé i aclareixen la ment.

Amb la ment clara, és més fàcil decidir què vols fer i enfocar-t’hi. La coherència del cor ajuda a crear millors circumstàncies al teu voltant per aconseguir allò que vols fer. Cadascú viu situacions diferents segons la seva història i els privilegis o discriminacions que viu. La coherència del cor t’ajuda a poder veure i rebre oportunitats millors, tenint en compte els factors externs que t’afecten.

Per mantenir aquest estat de coherència després de la sessió, recomano fer meditacions i utilitzar flors de Bach, colors, olis essencials i altres tècniques que et puc recomanar.

Pots fer una canalització puntual o canalitzacions continuades (cada 3-4 setmanes) per fer un creixement personal i energètic amb l’energia que necessites a cada moment.

Les sessions es poden fer en persona, per telèfon o online (amb o sense vídeo).