Cursos i tallers

RA 1&2 11,12 i 13 d'octubre

 

 

 

 

 

 

 

 

REIKI ANGÈLIC NIVELLS 1 & 2

El Reiki Angèlic és una tècnica de sanació que treballa amb àngels, arcàngels, mestres ascendits i ascendides i altres éssers de llum pura.

Els àngels i éssers de llum pura són energies de diferents freqüències que ens ajuden a fer una sanació més eficaç i amb molt amor. Nosaltres també som energia, però estem encarnats en un cos material, físic.

Durant el curs, els àngels i éssers de llum pura fan les iniciacions i ancoren els símbols al cos energètic de la persona. El Reiki Angèlic connecta l’alumne amb l’energia de la seva ànima i l’ajuda a ser un canal pur entre els éssers de llum pura i la persona que rep la sanació (que també pot ser ella mateixa, en el cas d’autosanació).

Durant el curs, connectem amb la pau interior i l’amor incondicional, que són les millors eines tant pel nostre creixement personal com per a fer una sanació perfecta per a cadascú. Es produeix un canvi interior gran i, per tant, un canvi de consciència.

Un curs per a aprendre a sanar amb l’energia dels àngels i canalitzar l’energia universal cap a la Terra i els que en formem part; per a aprofundir en la connexió amb nosaltres mateixis i amb aquestes energies i, per a qui ho desitgi, utilitzar el Reiki Angèlic professionalment. El Reiki angèlic pot ser aplicat tant a persones com a animals. No és necessari conèixer altres sistemes de sanació.

Àngel colors

Durant el curs rebràs:
۞ Una neteja angèlica i sanació de karma abans de les sintonitzacions.
۞ Les sintonitzacions dels nivells 1 i 2 de Reiki Angèlic, incloent l’anclatge de 8 símbols.

Aprendràs les tècniques de:
۞ Autosanació
۞ Sanació amb Mestres Ascendits i sanadors galàctics
۞ Sanació multidimensional, vides passades i realitats paral·leles
۞ Sanació a distància
۞ Informació sobre els xacres i com treballar amb colors, cristalls i essències florals. Tècniques per a preparar les eines que fem servir durant la sanació.

Se’t proporcionarà el següent material:
۞ Cristall Mestre.
۞ Manual del curs.
۞ Certificat de practitioner de Reiki Angèlic 1 i 2 avalat per l’Associació de Reiki Angèlic del Regne Unit (Angelic Reiki Association UK), que permet utilitzar el Reiki Angèlic professionalment.

Dates: 11, 12 i 13 d’octubre de 2019

Horari:

Divendres de 17h a 19h (possibilitat de variar l’horari)
Dissabte de 10h a 19h amb pausa per dinar
Diumenge de 10h a 18h amb pausa per dinar

Lloc: Barcelona Sants

Preu: 225€

Pàgina web de l’associació de Reiki Angèlic del Regne Unit: Angelic Reiki Association

TASTS GRATUÏTS DE REIKI ANGÈLIC – PRESENTACIÓ DEL CURS

Tast de l’energia del Reiki Angèlic i presentació del curs de Reiki Angèlic nivells 1& 2.
Meditació guiada i canalització de l’energia del Reiki Angèlic perquè les persones participants puguin connectar amb l’energia d’àngels i arcàngels i amb l’amor incondicional del Reiki Angèlic.
Breu explicació del curs de Reiki Angèlic nivells 1 & 2.

Proper curs de Reiki Angèlic nivells 1& 2: 12, 13 i 14 de juliol

Video d’un tast de Reiki Angèlic, on vam fer una meditació per connectar amb l’energia angèlica:

 

 

 

 

 

TALLER I SANACIÓ AMB ANIMALS DE PODER

cropped-maxresdefault.jpg
cropped-13235195_1097708536958178_6603211717476831736_o.jpg

Coneix els teus animals de poder a través d’una connexió profunda amb aquests éssers i una posterior meditació guiada amb el tambor per trobar i comunicar-te amb el/s animal/s de poder que et guien des del naixement i/o els que t’estan ajudant en aquest moment.

Sanació amb els animals de poder. Els animals de poder ens ajuden a superar pors, a reforçar el nostre interior i creure en nosaltres, a acceptar les nostres qualitats i allò que hem de millorar sense judici. També rebrem una sanació del cor per poder obrir-nos a l’amor incondicional i expandir la nostra energia.

Data

Horari:

10h – 13h Taller + sanació

13h – 13.30h Infusió per assimilar l’energia de la sanació

Preu: 20€

Lloc: Sants- Badal

Grup de màxim 8 persones

 

SANACIÓ PROFUNDA D’AQUESTA VIDA I DE VIDES PASSADES

d4rcn2q-54257976-b787-4f77-9ccf-32a290cf640c

Guiaré una sanació amb els àngels i arcàngels per entrar a la vibració que necessitem per a fer una sanació profunda de l’infantesa i de vides passades amb l’ajuda dels dracs, i una posterior elevació de la vibració amb l’energia dels unicorns.

Els àngels i arcàngels estan acostumadis a treballar amb nosaltres i connectant-hi ens ajuden a harmonitzar la nostra energia i, en aquest cas, a preparar-nos per la sanació que rebrem, en uè intervindran diferents éssers de llum pura.

8b3324693b79739a8af1e6ce5fee498e

El dracs tenen una energia que treballa molt bé amb la Terra i amb la matèria. Alhora poden netejar profundament i amb facilitat les vides passades d’una persona i aquesta mateixa vida. Treballarem amb els dracs i els elements (terra, foc, aire i aigua). La vibració dels dracs també ens connecta amb l’amor incondicional i amb l’amor per nosaltres mateixis.

Els unicorns ens ajuden a conèixer noves maneres de fer i a harmonitzar la nostra vibració amb una més adequada per nosaltres i pel nostre camí. La seva energia ens connectarà amb la confiança cap a nosaltres mateixis i amb l’acceptació total. Ens ensenyen com brillen perquè puguem adonar-nos de com brillem nosaltres.

Aprofitarem l’energia de l’equinocci de primavera per fer ‘spring cleaning’ (neteja de primavera) i sanar tot allò que necessita ser sanat ara. També podrem aprofitar la força de la lluna plena.

Una experiència profunda de connexió amb uni mateixi i amb la vibració d’aquests éssers de llum pura i la sanació necessària en aquest moment.

Data

Horari:17h a 19h

Preu: 15€

Lloc: Sants- Badal

Grup de màxim 8 persones

398d03d5d6c64a6bf5dd69ab683196af

 

 

CELEBRACIÓ DE L’EQUINOCCI DE PRIMAVERA I LLUNA PLENA DE MARÇ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Durant l’equinocci hi ha les mateixes hores de llum que de foscor. Es diu que el dia i la nit tenen la mateixa durada. Ara bé, no totes les hores del dia són igual de clares i no totes les hores de la nit són igual de fosques. Tenim vespre, nit, matinada, matí, migdia, tarda. El sol es pon i encara hi ha llum, no veiem el sol i ja veiem llum. Les nits de lluna plena seguim tenint llum.

Nosaltres també tenim molta varietat dins nostre. La llum i la foscor no es poden separar clarament en dues coses diferents. Quan equilibrem la nostra energia, les nostres emocions, el nostre cos, estem equilibrant moltes parts. Aprenem a fer malabars amb el que trobem. L’equilibri no té perquè ser entre dues coses, pot ser entre moltes.

De la unitat que som, en sorgeixen moltes facetes diferents i necessitem trobar el nostre propi equilibri. Cada uni trobem l’equilibri amb diferents dosis de cada part.

Passem de l’hivern introspectiu a la primavera expansiva, en què creixen les flors del que les llavors que vam plantar a l’hivern. Podem revisar el que vam plantar i plantar noves llavors.

Què farem:

🦄 Meditació guiada per sentir i integrar l’energia de l’equilibri (energia de l’equinocci)

🦄 Trobar el propi equilibri

🦄 Revisar les llavors que vam plantar al començar l’hivern i plantar-ne de noves si cal

🦄 Canalització i connexió amb la lluna plena

Data: Dijous 21 de març de 2019

Horari: De 17h a 19.30h

Taquilla inversa (aportació voluntària anònima, que cadascú aporti el que vol i pot)

Lloc: Barcelona Sants – Badal

 

TALLER DE GESTIÓ ENERGÈTICA I EMOCIONAL DE LA VERGONYA EN PERSONES LGTBIQ+

Colors.jpg

En aquest taller treballarem la vergonya al teu conscient, al teu inconscient i a l’inconscient col.lectiu.

Entrarem en el patrons mentals i emocionals adquirits en aquesta vida pels condicionaments de la societat i el pes de l’inconscient col.lectiu en contra de la diferència i especificament en contra de les persones LGTBIQ+.

Iniciarem un camí per sanar i deixar anar aquesta emoció que debilita molt. També passarem per la culpabilitat, tot i que en aquest taller no hi aprofundirem.

Com en el taller de Sanació profunda de vides passades i d’aquesta vida, podrem aprofitar l’energia de l’equinocci de primavera per fer ‘spring cleaning’ (neteja de primavera) i sanar tot allò que necessita ser sanat ara en relació a la vergonya. I també podrem aprofitar la força de la lluna plena.

Com farem aquesta gestió de la vergonya?

🌈 A través de visualitzacions guiades i introspecció per adonar-nos dels patrons mentals i emocionals emmagatzemats al nostre cos físic, a la nostra ment i a la nostra energia. I alliberar aquests patrons.

🌈 Observant el nostre cos energètic per descobrir on hi ha bloqueigs relacionats amb la vergonya i desfent aquests blogueigs amb una sanació energètica grupal amb l’ajuda dels raigs còsmics, de l’energia dels colors dels chakras, que són els de l’arc de Sant Martí i dels éssers de llum pura.

🌈 A un nivell més ampli i treballant com a grup, entrant a l’inconscient col·lectiu LGTBIQ+, sentint la seva energia i, amb la meva guia, ajudant a què la vergonya deixi d’estar associada específicament amb les persones LGTBIQ+. Per aquesta part, demanarem l’energia dels dracs, éssers que han estat tant venerats com perseguits, de la mateixa manera que ho han estat les persones LGTBIQ+ al llarg de la història. Aquest últim punt és també una ajuda a la resta de persones LGTBIQ+ de la Terra.

Si vols més informació sobre els dracs, en parlo a la primera meitat d’aquest video.

Data

Horari:11h a 13h

Preu: Taquilla inversa (aportació voluntària, que cadascú aporti el que vol i pot)

Lloc: Barcelona Sants- Badal

Grup de màxim 10 persones

Taller dirigit a persones LGTBIQ+

 

CARNESTOLTES, SENY, RAUXA I LLUNA PLENA

 

Dijous 7 de març de 2019 de 17h a 19h
Taquilla inversa
(aportació voluntària anònima, que cadascú aporti el que vol i pot)
Sala Napati, C/ Sant Agustí, 3-5, 4rt 1a Gràcia

Aquest taller és just després de Carnestoltes i del portal 3/3/3 (aquest diumenge 3 de març del 2019 – 2019 es redueix a 3 en numerologia). Connectarem amb les energies de seny i rauxa, ancorarem l’energia del portal 3/3/3 i treballarem amb el codi sagrat 333.

Carnestoltes s’associa a la rauxa.
Què és la rauxa (entesa com a follia) per tu? i què és el seny? Vine a experimentar cada energia des de la seva vessant més positiva per poder-la utilitzar pel teu camí de vida.

L’ésser savi-foll entén de raó i sentit comú i no es deixa enganyar per les regles il.lògiques de la societat. Sap que la rauxa, la passió, és part del procés creatiu i que, sense ella, no podem descobrir noves realitats ni descobrir-nos a nosaltres mateixis.

Què farem:

🦄 Meditació guiada per connectar amb l’energia que ens aporta el seny i la rauxa.

🦄 Connexió amb la nostra energia per observar què necessitem. Ens falta seny? Ens falta rauxa? Sabem tornar a l’equilibri després d’experimentar la rauxa?

🦄 Connexió amb els guies que ens poden ajudar a aprofitar aquestes energies i integració de les energies que necessitem.

🦄 Canalització, ancoratge de l’energia del portal 3/3/3 i treball amb el codi sagrat 333.

🦄 Purpurina i colors per acabar

Si et vols inscriure, envia’m un correu a neusmiqueltapies@gmail.com o un WhatsApp al 645854006 per reservar la teva plaça.

 

❄️🔥☀️🌈💫 CELEBRACIÓ DEL SOLSTICI D’HIVERN 🌎🌍🌏🦁🐯🦅

El divendres 21 de desembre celebrarem el solstici d’hivern de 17h a 20h a la sala Napati  de Gràcia. Seguirem el mètode de taquilla inversa (aportació voluntària anònima al final del taller, que cadascú aporti el que vol i pot).

Què farem?

* Connexió per preparar-nos per l’hivern a nivell energètic, s’inicia una època d’introspecció i de reconèixer-nos tal com som. Estem preparadis per entrar a dins? Acabem la tardor, necessitem deixar anar alguna cosa més? Volem sentir escalfor al cor per iniciar l’època freda amb ganes?

* Canalització

* Ritual de solstici d’hivern

* Celebració en comunitat

Data: 21 de desembre de 2018

Horari: De 17h a 20h

Lloc: Sala Napati, carrer Sant Agustí 3-5, 4rt 1a, Gràcia, Barcelona

Em farà molta il·lusió compartir aquest moment amb tu si vols i pots venir a celebrar-lo. 🤗🌈✨☀️🌄🎇🌋🌠❤️

Confirma’m la teva assistència per correu (neusmiqueltapies@gmail.com) o per whatsapp 645854006.

Aquí tens un video sobre el solstici i el Nadal:

 

 

CONEIX ALS TEUS ANIMALS DE PODER

Reconeix i treballa amb els animals de poder que t’acompanyen des del naixement i amb els que t’acompanyen en el teu procés actual. Què t’ensenyen i quines qualitats t’aporten?

∴ Troba els teus animals de poder a través d’una meditació guiada amb el tambor.

∴ Connecta profundament amb l’animal i/o animals de poder que t’acompanyen. Descobreix quines qualitats t’aporten, quins ensenyances volen ajudar-te a aprendre, quins canvis has de fer. Aprèn a connectar més fàcilment amb els teus animals de poder guies perquè et puguin ajudar a evolucionar més fàcilment.

Data: 1 de desembre de 2018 

Horari: De 16h a 20h

Lloc: Barcelona

PREPARACIÓ PEL PORTAL ENERGÈTIC 11/11/11 AMB ELS ANIMALS DE PODER

     Taller gratuït

Aquest 11/11/11 (en numerologia, 2018 es redueix a 11) ens ajudarà a alinear-nos encara més amb la nostra ànima i el nostre camí de vida; a reconnectar amb el nostre origen i a sentir amor cap a nosaltres mateixis.

El taller del dissabte 10 ens ajudarà a asserenar-nos, a sentir plenitud interior aquí a la Terra, a preparar els nostres cossos energètic, mental, emocional i físic per l’energia del diumenge 11. La connexió amb els animals de poder i amb els animals físics (dofins i balenes) ens ajudarà a entendre més el nostre interior i la Terra. És un dia per connectar, alinear-nos i compartir.

Què farem:

* Explicació de què són els animals de poder i com ens ajuden.

* Meditació guiada per connectar amb l’animal de poder que t’acompanyarà durant el portal del dia 11/11/11.

* Connexió amb l’energia de dofins i balenes per harmonitzar-nos amb la seva vibració. També farem una petita meditació per enviar-los silenci, tan necessari a les aigües on viuen.

* Canalització per preparar-nos pel portal 11/11/11. Missatges canalitzats i reequilibri energètic grupal.

Data: 10/11/2018

Horari: 15.30h a 19.30h

Taller gratuït amb possibilitat d’aportació voluntària per contribuir amb les despeses de la sala.

Si et vols inscriure, envia’m un correu a neusmiqueltapies@gmail.com o un WhatsApp al 645854006 per reservar la teva plaça.

Lloc: Sala Napati, C/ Sant Agustí, 5, 08012 Barcelona

 

CANALITZACIONS GRUPALS I REEQUILIBRI ENERGÈTIC

EMPODERANT-NOS A TRAVÉS DELS ANIMALS DE PODER

Treball de les nostres emocions, qualitats i pors amb diferents animals de poder.

ESCOLTEM ELS MISSATGES DELS ANIMALS DE LA TERRA

Què ens volen ensenyar? Com els podem ajudar? Format canalització grupal.

Aprendre a connectar amb els animals com a grup per rebre ensenyances.

QUÈ VENIM A TREBALLAR AMB ELS ANIMALS QUE ENS TROBEM?

Emocions i vides passades amb els animals amb qui convivim/tenen importància per nosaltres. Connexió amb les emocions i l’ànima dels animals, què ens volen dir? Per què ens hem trobat?

EMPODERANT ALS ANIMALS

Escoltem-los. Connexió amb les emocions i l’ànima d’animals que no coneixem. 

CONNEXIÓ AMB L’ENERGIA DELS DRACS

Connectarem amb l’energia dels dracs i rebrem una sanació i activacions energètiques. Ens ajudaran a sanar bloqueigs, emocions, patrons mentals, etc.

Els dracs són éssers energètics que no estan encarnats a la Terra, no tenen un cos físic, igual que altres éssers com els àngels. Els dracs t’ajuden a connectar amb el teu interior, a identificar i reforçar les teves qualitats i a treballar les teves pors, a mirar-les de cara i alliberar-les.

Video on parlo de dracs (primera meitat):

 

SANACIÓ A ANIMALS AMB ELS ANIMALS DE PODER

SANACIÓ A PERSONES AMB ELS ANIMALS DE PODER

 

ETOLOGIA CANINA, FLORS DE BACH I ZOOFARMACOGNOSI (olis essencials i macerats)

Curs etologia canina

Curs actual: Octubre 2019 – Juny 2020

Lloc: Institut Ami-Gos, Terrassa

120 hores

Diploma d’Allianz Canine Worldwide

Temari Curs 2019-2020

Etologia canina

* Història del gos

* Comportament i llenguatge del gos

* Aprenentatge en el gos

* Socialització

* Educació del cadell

* Efecte del comportament dels cuidadors en el gos

Problemes relacionats amb la conducta

* Ansietat per separació

* Pors/fòbies

* Agressivitat

* Eliminació inadequada

* Excés d’activitat

* Conducta compulsiva/estereotípies

* Arribada d’un nadó

* Arribada d’un animal nou a casa

* Canvi de casa

* Pèrdua d’un ésser estimat

* Envelliment

* Gossos de protectora

* Enriquiment ambiental

* Comunicació amb els cuidadors

* Casos de cada problema

  

Flors de Bach aplicades al gos 

* Emocions dels animals

* Història de les flors de Bach

* El Dr Bach i la seva filosofia

* Explicació de les 38 flors de Bach i el remei d’emergència

* Bases de les flors de Bach en persones

* Flors de Bach per a gossos

* Flors de Bach per a cada problema de comportament

* Casos

 

Zoofarmacognosi: Olis essencials, macerats i plantes aplicats al gos

* Comportament d’autoselecció en animals

* Olfacte i conducta de Flehmen

* Bases de neurologia

* Olis essencials i metabolits secundaris

* Procés d’inhalació dels olis, reaccions del gos i efectes emocionals/comportamentals

* Aprendre a identificar i entendre les reaccions del gos

* Olis essencials per a problemes de comportament

* Olis macerats, algues i plantes per a problemes de comportament

* Casos

 

Zoofarmacognosi i comportament animal:

Explicarem les causes dels principals problemes de comportament del gos i del gat, les pautes a seguir i olis essencials, olis macerats i plantes que es poden presentar a l’animal per a millorar el problema.

Flors de Bach i comportament animal:

Explicarem les causes dels principals problemes de comportament del gos i del gat, les pautes a seguir i les Flors de Bach adequades per a cada ‘problema’ de comportament.

Per a més informació: neusmiqueltapies@gmail.com

 

Cursos realitzats (no s’imparteixen actualment):

Flores de Bach aplicadas al mundo animal:

Curs en col·laboració amb Animal Latitude i l’Institut Oficial de Flors de Bach.

Bloque II Aplicación de las Flores de Bach en Animales
Lugar: Universitat de Barcelona, Campus Mundet. (Metro L3, Mundet)

El Bloque II explica los problemas de comportamiento del perro y del gato y sus causas, enseña pautas de conducta a seguir para cada problema y las Flores de Bach adecuadas para tratar a nuestros animales.

Contenido:

• Aplicación de las Flores de Bach en animales, diferencias personas – animales.

• Principales problemas de comportamiento del perro, uso de las Flores de Bach y pautas de conducta:

–          Agresividad

–          Miedos

–          Anisedad por separación

–          Eliminación inadecuada

–          Hiperactividad

–          Conducta compulsiva/estereotípias

• Principales problemas de comportamiento del gato, uso de las Flores de Bach y pautas de conducta:

–          Agresividad

–          Miedos

–          Eliminación inadecuada

–          Conducta compulsiva/estereotípias

• Otras situaciones: Cambio de casa, socialización, pérdida de un ser querido, perros rescatados.
Impartido por Neus Miquel Tàpies, veterinaria, etóloga, practitioner BFRP de Flores de Bach, diplomada en Zoofarmacognosis, Master de Reiki, Coach personal, practitioner de Terapia con colores, de colorpuntura, de Aurasoma, de Gemoterapia y de Terapia asistida con animales.

Més informació: neusmiqueltapies@gmail.com

 

 

 

 

Anuncis