Acompanyament en el procés de mort

Cape Reinga

Us acompanyo en aquest procés dolorós de comiat. Acompanyo energèticament i emocionalment a l’animal i a les persones que el cuideu, em comunico amb l’animal i la seva ànima i ajudo a fer més fàcil el procés de transició quan és el moment.

Connecto amb l’ànima de l’animal, amb la personalitat de l’animal i amb el seu camp energètic per saber si està preparat per marxar o si vol quedar-se més temps, si li falta viure alguna cosa, si vol esperar, si vol ajuda externa per marxar, què necessita  i quins missatges us vol donar. També puc transmetre-li els missatges que li voleu donar, encara que això ho podeu fer directament vosaltres; ell rep el que li comuniqueu.

Acompanyo energèticament a l’animal a través de sanació energètica perquè el seu cos energètic estigui nèt i li sigui més fàcil marxar quan ho hagi de fer. També miro si ha quedat pendent alguna cosa que vol treballar/sanar.

L’acompanyo emocionalment amb flors de Bach, olis essencials, colors i/o cristalls.

Veig si està en pau o si necessita ajuda. Molt important que et preguntis si tu estàs en pau amb aquesta situació. És un moment difícil de gestionar. El deixes marxar? Necessites ajuda energètica i/o suport emocional? Tens preguntes sobre l’animal que t’ha acompanyat tot aquest temps?

Contacta’m si necessiteu aquest tipus d’acompanyament i/o si tens preguntes.

També puc connectar amb l’ànima de l’animal un cop ja ha marxat del cos físic, tant per comprovar com està com per poder-vos acomiadar en cas de no haver pogut abans.