Preus

PERSONES

Teràpies a Barcelona, zona Sants-Badal (1h-1.15h)

(Sanació energètica, Canalització, Reiki Angèlic, Cristalls, Colorpuntura, flors de Bach, AuraSoma)

✨ Primera visita: 50€

✨ Visites cada setmana: 33€ (per fer un treball específic de creixement espiritual i enfocament de vida o per situacions que necessitin sanacions continuades a nivell físic, emocional, mental i/o energètic)

✨ Visites cada 2 setmanes: 40€

✨ Visites cada 3 setmanes: 45€

✨ Visites cada més de 3 setmanes: 50€

🌈 Pack 3 visites en un mes: 99€

🌈 Pack 4 visites en 2 mesos: 150€

💫 Sanació/reiki a distància: 25€ (escriu-me per saber més detalls)

ANIMALS

Les visites d’animals són a domicili a Barcelona, a l‘àrea que abarca el metro fora de Barcelona i a Sabadell. Si vius a un altre lloc, la visita la fem a un espai de Barcelona Sants. El preu per Hospitalet i Cornellà és el mateix que el de Barcelona.

🐶 Visita missió de vida:

63€ Barcelona, Hospitalet i Cornellà

70€ àrea de metro fora de Barcelona i Sabadell (1.5h – 2h de visita).

🐱 Visita d’etologia, utilitzant olis essencials (Zoofarmacognosi), Flors de Bach, Reiki/sanació energètica i comunicació emocional amb l’animal (Cristal·loteràpia opcional):

75€ Barcelona, Hospitalet i Cornellà

80€ àrea de metro fora de Barcelona i Sabadell

(60€/65€ de 2- 2.5 hores de visita + 15€ de flors de Bach i olis essencials per un mes, més seguiment d’un mes per correu electrònic/whatsapp). Recomano fer una visites de seguiment a les 3-4 setmanes.

🦉 Reiki/sanació energètica: 55€ (1h de visita, només a Barcelona). Per a qualsevol tipus d’animal.

🦄 Sanació/reiki a distància: 25€

Animal + cuidador:

🐶 Visita etologia i teràpies animal + reiki/sanació energètica a un cuidador (3h aprox): 100€ (BCN) / 105€ (àrea metro fora de BCN i Sabadell)

🐱 Visita missió de vida animal + un cuidador (2.5h aprox): 88€ (BCN) / 95€ (àrea metro fora de BCN i Sabadell)

🐈 Reiki/sanació energètica a un animal + reiki/sanació energètica a un cuidador (2h de visita): 75€ (BCN) / 81€ (àrea metro fora de BCN i Sabadell)

Packs 3 visites: 3 visites de comportament y teràpies en 3 mesos (una visita cada 3-4 setmanes). A cada visita es proporcionen flors de Bach i olis essencials per un mes. Permet fer un bon seguiment, treballar les emocions més profundes i aconseguir una millora clara del comportament i de la relació animal-cuidador.

🐱🐱🐱 Pack 3 visites Barcelona, Hospitalet i Cornellà: 200€. Si es paga cada visita per separat, les dues primeres visites són a 75€ i la tercera a 50€.

🐶🐶🐶 Pack 3 visites àrea metropolitana i Sabadell: 215€. Si es paga cada visita per separat, les dues primeres visites són a 80€ i la tercera a 55€.

🐈🐈🐈 Pack complet 3 visites animal + cuidador incloent una sanació energètica/reiki i una preparació de flors de Bach per un cuidador a cada visita, a part de les flors de Bach i olis per l’animal: Barcelona 270€ (99€ + 99€ + 72€) ; Àrea metropolitana i Sabadell: 290€ (111€ + 111€ + 68€).

 

Anuncis