Preus

 

PERSONES

Teràpies a Barcelona, zona Sants-Badal … 50€ (1h-1.15h)                        

(Sanació energètica, Canalització, Reiki Angèlic, Cristalls, Colorpuntura, flors de Bach)

Sanació/reiki o canalització a distància: 25€ (escriu-me per saber més detalls)

Pack 3 visites en 2 mesos: 105€

ANIMALS

Les visites d’animals són a domicili.

Visita missió de vida 63€ Barcelona / 70€ àrea metropolitana i Sabadell (1.5h – 2h de visita).

Visita d’etologia, utilitzant olis essencials (Zoofarmacognosi), Flors de Bach, Reiki  i comunicació amb l’animal (Cristal·loteràpia opcional): 75€ Barcelona / 80€ àrea metropolitana i Sabadell (60€/65€ de 2- 2.5 hores de visita + 15€ de flors de Bach i olis essencials per un mes, més seguiment d’un mes per correu electrònic). Recomano fer una visita de seguiment a les 3-4 setmanes.

Reiki/sanació energètica: 55€ (1h de visita, a Barcelona). Per a qualsevol tipus d’animal.

Sanació/reiki a distància: 25€

Visita etologia i teràpies animal + reiki/sanació energètica a un cuidador (3h aprox): 100€ (BCN) / 105€ (àrea metropolitana i Sabadell)

Visita missió de vida animal + missió de vida d’un cuidador (2.5h aprox): 88€ (BCN) / 95€ (àrea metropolitana i Sabadell)

Reiki/sanació energètica a un animal + reiki/sanació energètica a un cuidador (2h de visita, a Barcelona): 75€

Packs:

Pack 3 visites: 3 visites completes en 3 mesos (una visita cada 3-4 setmanes). A cada visita es proporcionen flors de Bach i olis essencials per un mes. Permet fer un bon seguiment, treballar les emocions més profundes i aconseguir una millora clara del comportament i de la relació animal-cuidador.

Pack 3 visites Barcelona: 200€. Si es paga cada visita per separat, les dues primeres visites són a 75€ i la tercera a 50€.

Pack 3 visites àrea metropolitana i Sabadell: 215€. Si es paga cada visita per separat, les dues primeres visites són a 80€ i la tercera a 55€.

Pack 3 visites incloent una sanació energètica/reiki i una preparació de flors de Bach per un cuidador a cada visita, a part de les flors de Bach i olis per l’animal: Barcelona 270€ ; Àrea metropolitana i Sabadell: 290€.

 

Anuncis