Preus

Durant el confinament:

Visites online a través de zoom, Skype o altres aplicacions:

Persones: Sanació + canalització de missatges dels guies (1h) 40€

Animals: Visita d’etologia, flors de Bach i reiki (1.5h) 55€

Missió de vida (1h) 40€

PERSONES

Teràpies a Barcelona, zona Sants-Badal (1.15h)

(Sanació energètica, Canalització, Reiki Angèlic, Cristalls, Colorpuntura, flors de Bach, AuraSoma)

Primera visita: 50€

Visites cada setmana: 33€ (per fer un treball específic de creixement espiritual i enfocament de vida o per situacions que necessitin sanacions continuades a nivell físic, emocional, mental i/o energètic)

Visites cada 2 setmanes: 40€

Visites cada 3-4 setmanes: 45€

Visites cada més temps: 50€

🌈 Pack 3 visites en un mes: 99€

🌈 Pack 4 visites en 2 mesos: 150€

💫 Sanació/reiki a distància: 33  (45 min – 1 hora, informant-te per Whatsapp, Telegram o correu electrònic d’allò que s’ha treballat i que he sentit/vist/rebut. Pots estar fent qualsevol cosa mentre faig la sanació a distància, et puc informar de quan començo perquè en siguis conscient i puguis connectar amb la sanació, però no és necessari. Escriu-me per saber més detalls i diferents preus si són sanacions continuades)

💫 Canalització a distància: 50€ (Rep els missatges que els guies et volen fer arribar. Tens la possibilitat de fer 5 preguntes a part dels missatges generals que et donaran. T’envio els audios de la canaliltzació per Whatsapp, Telegram o correu electrònic).

ANIMALS

Les visites d’animals són a domicili a Barcelona, a l‘àrea que abarca el metro fora de Barcelona i a Sabadell. Si vius a un altre lloc, la visita la fem a un espai de Barcelona Sants. El preu per l’Hospitalet i Cornellà és el mateix que el de Barcelona.

🐶 Visita missió de vida:

65€ Barcelona, l’Hospitalet i Cornellà

70€ Sabadell

75€ Badalona i Santa Coloma

Durada visita: 1.5h – 2h

🐱 Visita d’etologia, utilitzant olis essencials (Zoofarmacognosi), Flors de Bach, Reiki/sanació energètica i comunicació emocional amb l’animal (Cristal·loteràpia opcional):

75€ Barcelona, l’Hospitalet i Cornellà

80€ Sabadell

85€ Badalona i Santa Coloma

(2- 2.5 hores de visita + flors de Bach i olis essencials per un mes + seguiment d’un mes per correu electrònic/whatsapp). Recomano fer una visita de seguiment a les 3-4 setmanes.

🦉 Reiki/sanació energètica: 55€ (1h de visita, només a Barcelona). Per a qualsevol tipus d’animal.

🦄 Sanació/reiki a distància: 33€ (45 min – 1 hora, informant-te per Whatsapp, Telegram o correu electrònic del que he sentit/vist/rebut. Escriu-me per saber més detalls i diferents preus si són sanacions continuades)

Animal + cuidador:

🐶 Visita etologia i teràpies animal + reiki/sanació energètica a un cuidador (3h aprox): 100€ (BCN) / 105€ (Sabadell) / 110€ (Badalona i Santa Coloma)

 

🐱 Visita missió de vida animal + un cuidador (2.5h aprox): 90€ (BCN) / 95€ (Sabadell) / 100€ (Badalona i Santa Coloma)

 

🐈 Reiki/sanació energètica a un animal + reiki/sanació energètica a un cuidador (2h de visita): 75€ (BCN) / 81€ (Sabadell) / 85€ (Badalona i Santa Coloma)

 

Packs 3 visites: 3 visites de comportament d’un animal i teràpies en 3 mesos (una visita cada 3-4 setmanes). A cada visita es proporcionen flors de Bach i olis essencials per un mes. Permet fer un bon seguiment, treballar les emocions més profundes i aconseguir una millora clara del comportament i de la relació animal-cuidador.

🐱🐱🐱 Pack 3 visites Barcelona, l’Hospitalet i Cornellà: 200€. Si es paga cada visita per separat, les dues primeres visites són a 75€ i la tercera a 50€.

🐶🐶🐶 Pack 3 visites Sabadell: 215€. Si es paga cada visita per separat, les dues primeres visites són a 80€ i la tercera a 55€.

🐕🐕🐕 Pack 3 visites Badalona i Santa Coloma: 230€. Si es paga cada visita per separat, les dues primeres visites són a 85€ i la tercera a 60€.

🐈🐈🐈 Pack complet 3 visites animal + cuidador incloent una sanació energètica/reiki i una preparació de flors de Bach per un cuidador a cada visita, a part de les flors de Bach i olis per l’animal: Barcelona 270€ (99€ + 99€ + 72€) / Sabadell: 290€ (111€ + 111€ + 68€) /305€ Badalona i Santa Coloma (110€ + 110€ + 85€).