Flors de Bach

Les Flors de Bach són 38 essències extretes de flors silvestres, desenvolupades pel metge i homeòpata Edward Bach, que ajuden l’organisme a restablir el propi equilibri personal.

Aquestes essències no tracten els símptomes sinó les emocions que causen aquests símptomes. Ajuden a curar els estats emocionals negatius, entre els quals s’inclouen emocions com ara tristesa, desesperació, por, ansietat, hostilitat, estrès, impaciència, inseguretat, apatia, desànim i efectes de traumes emocionals passats i presents.

Les essències són extretes per mètodes de solarització o ebullició i conservades en aigua i alcohol. Normalment es prenen oralment i són indicades per a persones, animals i plantes. Són totalment segures, sense efectes secundaris adversos ni possibilitat d’intoxicació, i compatibles amb qualsevol tractament. No tracten símptomes sinó la causa d’aquests, per la qual cosa és important consultar al metge si es té algun problema físic.

Les Flors de Bach treballen a nivell energètic. Des de la revolució física d’Einstein el 1905, sabem que tots els éssers vius som éssers energètics: els cossos estan fets de partícules subatòmiques que vibren l’una amb l’altra; cada molècula vibra a una freqüència determinada, i cada ésser té un camp electromagnètic. Interactuem amb altres éssers a través d’aquests camps electromagnètics. Quan hi ha un desequilibri emocional, es desequilibra el camp energètic. Les Flors de Bach contenen la vibració de les diferents flors i actuen en el nostre camp energètic, equilibrant les nostres emocions.

Les Flors de Bach són fàcils d’utilitzar i són accessibles per a tothom; aquests eren els principals objectius del Dr Bach. Aquesta teràpia va ser reconeguda per la Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1976, tot i que porta utilitzant-se més de setanta anys, ajudant a persones i animals arreu del món.

Número de practitioner: UKP-2010-0115E

“Som lliures quan deixem en llibertat als altres, ja que només amb l’exemple podem ensenyar”    Dr Edward Bach, 1932

Torna a Teràpies per a persones