Més informació sobre flors de Bach

Les essències són extretes per mètodes de solarització o ebullició i conservades en aigua i alcohol. Normalment es prenen oralment i són indicades per a persones, animals i plantes. Són totalment segures, sense efectes secundaris adversos ni possibilitat d’intoxicació, i compatibles amb qualsevol tractament. És important visitar al veterinari si l’animal té algun problema físic

Les Flors de Bach treballen a nivell energètic. Des de la revolució física d’Einstein el 1905, sabem que tots els éssers vius som éssers energètics: els cossos estan fets de partícules subatòmiques que vibren l’una amb l’altra; cada molècula vibra a una freqüència determinada, i cada ésser té un camp electromagnètic. Interactuem amb altres éssers a través d’aquests camps electromagnètics. Quan hi ha un desequilibri emocional, es desequilibra el camp energètic. Les Flors de Bach contenen la vibració de les diferents flors i actuen en el nostre camp energètic, equilibrant les nostres emocions.

Bach són fàcils d’utilitzar i són accessibles per a tothom; aquests eren els principals objectius del Dr Bach. Aquesta teràpia va ser reconeguda per la Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1976, tot i que porta utilitzant-se més de setanta anys, ajudant a persones i animals arreu del món.

Flors de Bach Centre Bach neusmiquel.com

“Som lliures quan deixem en llibertat als altres, ja que només amb l’exemple podem ensenyar”

 Dr Edward Bach, 1932