AuraSoma

AURASOMA

logoaurasoma

A una sessió d’AuraSoma (1.15h), esculls els colors que t’atreuen (4 ampolles) i en faig una lectura. A través dels colors escollits i les seves combinacions, podem veure com estàs en el moment present i quins reptes tens, donant-te informació de com pots gestionar millor la teva situació actual i cap a on t’estàs enfocant.

Quan som conscients del que estem vivint realment i rebem la informació de quin repte se’ns presenta, ens pot ser més fàcil trobar solucions.

Finalitzem la lectura amb una petita sanació energètica amb l’ajuda de vitralls perquè t’impregnis de les vibracions que necessites (opcional).

Escollim els colors que necessitem en el moment de la lectura. Els colors triats, van canviant segons el nostre estat d’ànim i el que estem vivint, solen ser diferents a cada lectura.

Cada persona se sent atreta per unes combinacions de colors diferents i això ens dóna molta informació de la persona. Quan ens atreu un color, és perquè el necessitem.

Vicky Wall, la canalitzadora d’aquesta teràpia, va crear ampolles de dos colors barrejant tints naturals, amb herbes, olis essencials i pols de cristalls. Al triar un color, els prejudicis mentals no actuen i el nostre cos, les nostres emocions i la nostra ànima tria directament el que necessita.

A part de la informació que reps durant la lectura, pots seguir treballant amb els colors triats a través d’aigua solaritzada, tel.les de colors, cristalls, vitralls, etc. Et puc guiar per trobar el que és més adequat per a tu.

També pots comprar l’ampolla que més necessites (que la descobrim durant la lectura) i aplicar-la directament al cos. Hi ha botigues físiques i online que venen les ampolles d’AuraSoma.


Para gustos, los colores.


Som els colors que escollim.