Colour Light Therapy – Colorpuntura

Colour Light Therapy (Teràpia amb Llum de Color) és un mètode que es basa en la Colorpuntura, una tècnica desenvolupada pel naturòpata alemany Peter Mandel, que utilitza llum de colors en punts similars als d’acupuntura per arribar a l’arrel dels problemes físics, emocionals i mentals, i aconseguir així despendre’s d’aquests desequilibris.

S’utilitza una llanterna on es coloquen cristalls de quars de diferents colors i s’aplica llum a punts específics de la pell. Cada color té una freqüència (una longitud d’ona) diferent, que és absorvida per les cèl·lules de la pell i transmesa a la resta del cos. Les memòries de traumes passats queden emmagatzemades a les nostres cèl·lules i afecten la manera com responem físicament i psicològicament als esdeveniments presents.

La recerca científica ha provat que les cèl·lules del cos es comuniquen a través de llum. Un dels primers científics en tractar aquest tema va ser Dr Fritz Albert Popp, el creador de la biofotònica, que va descobrir que les cèl·lules emeten i reben biofotons.

Quines diferències hi ha entre Colorpuntura i Colour Light Therapy?

Colour Light Therapy utilitza la Colorpuntura i afegeix el diàleg amb la persona, el treball dels somnis i el diagnosi a través de dibuixos, per ajudar a alliberar conscientment les emocions retingudes, i a entendre la transformació que s’està vivint.

El diàleg (dialoguing en anglès) és una tècnica basada en la hipnosi, que també agafa tècniques de PNL (programació neurolingüística). Aporta comprensió i consciència de les arrels físiques i emocionals del problema, de manera que poden ser alliberades. Així el cos no ha de fer tota la feina i evita una crisi curativa.

Colour Light Therapy es pot utilitzar per a tractar condicions físiques (millorar el sistema immune, el sistema endocrí, detoxificar, etc) i per a equilibrar emocions, augmentar la comunicació entre el cos i la ment i la conexió amb el subconscient. És una teràpia efectiva i totalment segura. També es pot utilitzar per a complementar qualsevol altra teràpia, com Reiki, Flors de Bach i cristal·loteràpia.

Tornar a Teràpies per a persones