Colorpuntura – Colour Light Therapy

Colorpuntura o Colour Light Therapy (Teràpia amb Llum de Color) és una tècnica desenvolupada pel naturòpata alemany Peter Mandel, que utilitza llum de colors en punts similars als d’acupuntura per arribar a l’arrel dels problemes físics, emocionals i mentals, i aconseguir reequilibrar cos, emocions, ment i energia.

S’utilitza una llanterna on es coloquen cristalls de quars de diferents colors i s’aplica llum a punts específics de la pell. Cada color té una freqüència (una longitud d’ona) diferent, que és absorvida per les cèl·lules de la pell i transmesa a la resta del cos. Les memòries de traumes passats queden emmagatzemades a les nostres cèl·lules i afecten la manera com responem físicament i psicològicament als esdeveniments presents.

La recerca científica ha provat que les cèl·lules del cos es comuniquen a través de llum. Un dels primers científics en tractar aquest tema va ser Dr Fritz Albert Popp, el creador de la biofotònica, que va descobrir que les cèl·lules emeten i reben biofotons.

Quines diferències hi ha entre Colorpuntura i Colour Light Therapy?

Colour Light Therapy utilitza la Colorpuntura i afegeix el diàleg amb la persona, el treball dels somnis i el diagnosi a través de dibuixos, per ajudar a alliberar conscientment les emocions retingudes, i a entendre la transformació que s’està vivint.

El diàleg (dialoguing en anglès) és una tècnica basada en la hipnosi, que també agafa tècniques de PNL (programació neurolingüística). Aporta comprensió i consciència de les arrels físiques i emocionals del problema, de manera que poden ser alliberades. Així el cos no ha de fer tota la feina sol i ajuda a evitar una crisi curativa.

Colour Light Therapy es pot utilitzar per tractar condicions físiques (millorar el sistema immune, el sistema endocrí, detoxificar, etc – No substitueix el tractament mèdic) i per equilibrar emocions, augmentar la comunicació entre el cos i la ment i la conexió amb el subconscient.

És una teràpia totalment segura. L’utilitzo, quan és necessari, per complementar la sanació energètica i el Reiki Angèlic, juntament amb Flors de Bach i cristal·loteràpia.