Reiki Angèlic 1 & 2

RA 1&2 11,12 i 13 d'octubreProperes dates curs: 11, 12 i 13 d’octubre de 2019

El Reiki Angèlic és una tècnica de sanació que treballa amb àngels, arcàngels, mestres ascendits i ascendides i altres éssers de llum pura.

Els àngels i éssers de llum pura són energies de diferents freqüències que ens ajuden a fer una sanació més eficaç i amb molt amor. Nosaltres també som energia, però estem encarnats en un cos material, físic.

Durant el curs, els àngels i éssers de llum pura fan les iniciacions i ancoren els símbols al cos energètic de la persona. El Reiki Angèlic connecta l’alumne amb l’energia de la seva ànima i l’ajuda a ser un canal pur entre els éssers de llum pura i la persona que rep la sanació (que també pot ser ella mateixa, en el cas d’autosanació).

Durant el curs, connectem amb la pau interior i l’amor incondicional, que són les millors eines tant pel nostre creixement personal com per a fer una sanació perfecta per a cadascú. Es produeix un canvi interior gran i, per tant, un canvi de consciència.

Un curs per a aprendre a sanar amb l’energia dels àngels i canalitzar l’energia universal cap a la Terra i els que en formem part; per a aprofundir en la connexió amb nosaltres mateixis i amb aquestes energies i, per a qui ho desitgi, utilitzar el Reiki Angèlic professionalment. El Reiki angèlic es pot fer tant a persones com a animals. No és necessari conèixer altres sistemes de sanació.

Àngel colors

Durant el curs rebràs:
۞ Una neteja angèlica i sanació de karma abans de les sintonitzacions.
۞ Les sintonitzacions dels nivells 1 i 2 de Reiki Angèlic, incloent l’anclatge de 8 símbols.

Aprendràs les tècniques de:
۞ Autosanació
۞ Sanació amb Mestres Ascendits i sanadors galàctics
۞ Sanació multidimensional, vides passades i realitats paral·leles
۞ Sanació a distància
۞ Informació sobre els xacres i com treballar amb colors, cristalls i essències florals. Tècniques per a preparar les eines que fem servir durant la sanació.

Se’t proporcionarà el següent material:
۞ Cristall Mestre.
۞ Manual del curs.
۞ Certificat de practitioner de Reiki Angèlic 1 i 2 avalat per l’Associació de Reiki Angèlic del Regne Unit (Angelic Reiki Association UK), que permet utilitzar el Reiki Angèlic professionalment.

Dates: 11, 12 i 13 d’octubre de 2019

Horari:

Divendres de 17h a 19h (possibilitat de variar l’horari)
Dissabte de 10h a 19h amb pausa per dinar
Diumenge de 10h a 18h amb pausa per dinar

Lloc: Barcelona Sants

Preu: 225€

Pàgina web de l’associació de Reiki Angèlic del Regne Unit: Angelic Reiki Association

 

TASTS GRATUÏTS DE REIKI ANGÈLIC – PRESENTACIÓ DEL CURS

Tast de l’energia del Reiki Angèlic i presentació del curs de Reiki Angèlic nivells 1& 2.
Meditació guiada i canalització de l’energia del Reiki Angèlic perquè les persones participants puguin connectar amb l’energia d’àngels i arcàngels i amb l’amor incondicional del Reiki Angèlic.
Breu explicació del curs de Reiki Angèlic nivells 1 & 2.

Vídeo d’un dels tasts del curs de Reiki Angèlic, on guio una meditació per connectar amb l’energia angèlica:

Anuncis