Acompanyament en el procés de mort

Cape Reinga

Us acompanyo en aquest procés dolorós de comiat. Acompanyo energèticament i emocionalment a l’animal i a les persones que el cuideu, em comunico amb l’animal i la seva ànima i ajudo a fer més fàcil el procés de transició quan és el moment.

Connecto amb l’ànima de l’animal, amb la personalitat de l’animal i amb el seu camp energètic per saber si està preparat per marxar o si vol quedar-se més temps, si li falta viure alguna cosa, si vol esperar, si vol ajuda externa per marxar, què necessita  i quins missatges us vol donar. També puc transmetre-li els missatges que li voleu donar, encara que això ho podeu fer directament vosaltres; ell rep el que li comuniqueu.

Acompanyo energèticament a l’animal a través de sanació energètica perquè el seu cos energètic estigui nèt i li sigui més fàcil marxar quan ho hagi de fer. També miro si ha quedat pendent alguna cosa que vol treballar/sanar.

L’acompanyo emocionalment amb flors de Bach, olis essencials, colors i/o cristalls.

Veig si està en pau o si necessita ajuda. Molt important que et preguntis si tu estàs en pau amb aquesta situació. És un moment difícil de gestionar. El deixes marxar? Necessites ajuda energètica i/o suport emocional? Tens preguntes sobre l’animal que t’ha acompanyat tot aquest temps?

També puc connectar amb l’ànima de l’animal un cop ja ha marxat del cos físic, tant per comprovar com està com per poder-vos acomiadar en cas de no haver pogut abans.