Teràpia amb colors

Cromoteràpia

La teràpia amb colors utilitza els colors per a reequilibrar els sistemes d’energia del cos: els chakras, utilitzant els set colors de l’espectre de llum visible. Cada un dels colors de l’espectre ressona amb un dels set chakras principals, estimulant el propi poder curatiu del cos.

L’energia de la llum afecta a tots els éssers vius, a totes les cèl·lules. És un fet científic ben conegut que tot té una vibració o freqüència pròpia. Els colors són llum amb diferents longituds d’ona: El lila té la longitud d’ona més curta de l’espectre visible i el vermell la més llarga.

La teràpia amb colors s’utilitza per a problemes físics, emocionals i mentals. És una teràpia segura, que pot ser utilitzada amb qualsevol altra teràpia o tractament.

Els colors es poden utilitzar com a part de la vida quotidiana de l’animal: en el collar que porten, els colors a casa i al llitet, utilitzant roba de colors. També podem fer una sortida a la naturalesa amb el nostre animal per omplir-nos tots de color verd, que ens equilibra i a l’animal el fa sentir altre cop a la naturalesa.

Utilitzo diferents tècniques de teràpia amb colors:

Aigua solaritzada

El color és a tot arreu.