Reiki Angèlic

La paraula Reiki significa “Energia universal” en japonès. Consisteix en transferir energia utilitzant les mans com a vehicle.

Hi ha diferents tipus de Reiki: Reiki Usui, Reiki Karuna, Reiki Angèlic, etc.

El Reiki Angèlic treballa amb una gran energia d’amor. Els animals l’accepten de manera natural, els agrada l’energia que reben i se senten relaxats. És una tècnica de sanació que treballa amb àngels i éssers de llum pura. Ajuda a equilibrar i a sanar a l’animal a tots els nivells (físic, emocional, mental, espiritual) i a deixar anar bloqueigs.

Anomenem àngels a energies de diferents freqüències, que treballen a diferents nivells.

Es pot fer reiki quan hi ha malalties (complementant el tractament veterinari), problemes emocionals o qualsevol altre tipus de problema. És una teràpia totalment segura i es pot combinar amb qualsevol tractament.

El Reiki Angèlic és indicat per a persones, animals i també plantes. Alguns exemples de per a què es pot utilitzar:

◊ Animals amb problemes de comportament: pors, agressivitat, ansietat, estrès, etc.

◊ Animals de protectores, que necessiten superar els traumes viscuts o animals que arriben a casa provinents d’un criador i que necessiten adaptar-se. Recomano adoptar als animals a protectores, no comprar-lo. Hi ha molts animals esperant per ser adoptats.

◊ Animals que estan hospitalitzats, que necessiten augmentar el nivell d’energia i accelerar la recuperació o animals en residències, on necessiten tranquil·litzar-se.

◊ Qualsevol animal amb problemes de salut, aguts o crònics, com a teràpia complementària al tractament veterinari.

Es pot tractar a l’animal i a la persona per ajudar a millorar la relació entre els dos.

El Reiki és una teràpia reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Segueix @reikiangelic a Instagram