Conferència de Reiki: Canalització d’energia

El passat mes de gener, vaig fer 3 conferències sobre Reiki a l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sabadell; explicant el Reiki, com funciona a nivell físic, mental, emocional i de consciència; explicacions a nivell de biofísica, estudis científics sobre Reiki, etc.

Conferència Aula SBD 1

 

 

Conferència Aula SBD 2Conferència Aula SBD 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conferència Aula SBD 4

 

 

 

 

 

Aquí teniu una sinopsi:

REIKI: CANALITZACIÓ D’ENERGIA

Reiki vol dir ‘energia universal’  en japonès. El Reiki és una teràpia reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que consisteix en transferir energia utilitzant les mans com a vehicle. El Reiki treballa la persona com un tot: A nivell físic, emocional, mental i de consciència. Explico els xacres, els centres d’energia del cos, i les aplicacions del Reiki.

Vivim envoltats d’ones electromagnètiques, des dels raigs X a les microones, passant per la llum visible (els colors). Nosaltres també irradiem ones.  Com ens afecta l’energia, el biocamp, de les altres persones?

Parlo de l’energia segons la biofísica i del camp electromagnètic de cada un de nosaltres. Així com es medeix el biomagnetisme del cor a través d’un electrocardiograma, també s’ha medit la freqüència de l’energia que surt de les mans d’un terapeuta de Reiki. Cada part del cos ressona amb una freqüència d’ona diferent.

El Reiki ens ajuda en el nostre dia a dia. A través d’estudis científics, veurem com funciona i quins efectes pot tenir en nosaltres; així com valorar quin pes tenen les emocions i la nostra ment en la nostra salut.

Deixa un comentari