El que mengem

La dieta té una gran relació amb les emocions: el que mengem, como ho mengem, perquè ho mengem. La Montse Bradford parla d’aquest tema àmpliament en els seus llibres.

En El libro de las proteínas vegetales explica que tot es energia que vibra i flueix, nosaltres, els aliments, l’univers.

En ell parla de l’energia d’expansió i l’energia de contracció de l’univers, i d’aprendre a reconèixer-les en nosaltres mateixes, en els aliments i en tot, de manera que puguem equilibrar-nos a nosaltres mateixos a través de l’observació i l’autoconsciència.

Explica que les proteïnes d’origen vegetal ens proporcionen un efecte estàtic i sense “apego” emocional (és fa difícil trobar una paraula adequada per “apego”). En el dinar, per exemple, se solen combinar carn, alcohol, cafè i sucre, proporcionant una energia rapida que sol decaure a mitja tarda, necessitant la ingestió de més sucre i/o estimulants.

Això crea un cicle sense fi de necessitat d’energia ràpida, ingestió d’aquesta, baixada d’energia a les poques hores i la necessitat d’ingerir més aliments que proporcionen energia ràpida, amb un desequilibri d’emocions afegit que demana encara més sucre i estimulants.

És millor apostar per nutrir-nos amb energies més estables, que ens aporten harmonia interior: cereals integrals, proteïnes vegetals, verdures, algues i fruites, llavors i fruits secs, i adobs naturals.

El més important és conèixer aquestes energies per entendre més fàcilment el que el nostre cos vol comunicar-nos.

Si vols més informació, aquesta és la seva pàgina web: http://www.montsebradford.es/mbb/

Deixa un comentari