Rainbow

IMG_0112

Entra a la pàgina web d’Espiritualitat Queer

Un espai per a les persones LGBTIQ+ (lesbianes, gais, bisexuals, trans*, intersex, no binàries, assexuals, pansexuals, queer i tota la resta de l’espectre de colors).

Un espai per trobar-se amb uni mateixi, créixer com a persona, sanar l’interior, alliberar patrons mentals i emocionals que ens limiten, relaxar-nos, respirar profundament; un espai per (aprendre a) ser lliure.

Les teràpies energètiques ens ajuden a trobar el nostre camí, a deixar anar la càrrega emocional que portem a sobre (per exemple, a deixar anar la possible culpabilitat adquirida – conscient o inconscientment – a causa de la societat en la que vivim), a reequilibrar-nos i trobar el nostre centre, la nostra força; a recuperar l’amor per nosaltres mateixis.

Compta amb mi, ja sigui perquè necessites força per sortir de l’armari o baixar de la figuera, perquè vols deixar anar el pes que la societat sembla posar a sobre teu, perquè vols millorar la relació amb tu mateixi i/o amb l’exterior (l’exterior canvia quan sanem l’interior), o perquè vols tractar qualsevol tema que no té relació directa amb ser LGBTIQ+, però vols una terapeuta que tingui coneixement en aquest tema, sigui oberta/no tingui prejudicis i parli en positiu.

També és un espai per a les persones properes a persones LGBTIQ+ que volen poder parlar lliurement i ser escoltades.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TERÀPIES

Sanacions energètiques per deixar anar, per ser lliure, per sanar les relacions, el passat i el present. Reiki, canalitzacions.

Com canten a la Cage Aux Folles i posteriorment Gloria Gaynor, I AM WHAT I AM. Acceptar que sóc el que sóc, que sóc un ésser meravellós, i expressar-ho.

Gloria Gaynor https://www.youtube.com/watch?v=zreTvtpTeoU

La Cage Aux Folles https://www.youtube.com/watch?v=T4VMudwlVEU

IMG_0137
Aurasoma Para gustos, los colores. Som els colors que escollim. Amb tots els colors de l’espectre a l’abast, escollim els colors pels que ens sentim atret*s, perquè cadascú ens sentim atrets per unes combinacions de colors diferents i això diu molt de nosaltres. Quan ens atreu un color, és perquè el necessitem.

Vicky Wall, la canalitzadora d’aquesta teràpia, que per cert la seva parella era una dona, va crear ampolles de dos colors barrejant tints naturals, amb herbes, pols de cristalls. Al triar un color, els prejudicis mentals no actuen i el nostre cos, les nostres emocions, la nostra ànima tria directament el que necessita. Amb una lectura dels colors escollits, podem veure com estem en el moment present i quins reptes tenim, donant-nos informació de com gestionar-ho millor i cap on enfocar-nos . A part de la informació de la lectura, hi ha la possibilitat de comprar l’ampolla que necessitem i aplicar-la directament al cos.

logoaurasoma
Colorpuntura En els colors trobem molta força i obertura. Aplicant llum de colors a diferents punts del cos (en la meva pràctica, només aplico llum a la cara, el cap i les mans), podem fer sortir emocions i pensaments encallats. El tipus de colorpuntura que practico s’anomena Colour Light Therapy, tècnica que afegeix el diàleg a l’aplicació de llum de colors, per a alliberar aquestes emocions i pensaments i i sanar el nostre interior.

IMG_0147
Cristal·loteràpia Utilitzant cristalls treballem amb els colors i amb l’energia de la Terra, ajudant-nos a reconnectar amb la nostra essència i amb la força de la Terra.

Cristalls txacres
Flors de Bach Es poden afegir a qualsevol de les altres teràpies per treballar més fàcilment amb les emocions, augmentar la seguretat amb un mateixi i perquè no ens afectin tant les influències externes.

Flors de Bach
Purpurina La màgia i la il·lusió sempre són benvingudes a les meves visites. Els colors que brillen em fan somriure. Espero que a vosaltres també!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trobaràs més informació de les diferents teràpies aquí.

Per què és important una secció LGBTIQ+?

A la societat encara hi ha molta discriminació vers aquest col·lectiu, vers tot allò que se surti de la norma.

Gràcies a l’esforç de moltes persones, la situació legal és més positiva, però a nivell social encara hi ha molta homofòbia, transfòbia, etc. Des del meu punt de vista, aquest rebuig és por a allò diferent.

Sembla que les orientacions sexuals van sent més acceptades (lesbianes, gais, bisexuals; tot i que encara hi ha molt desconeixement de la pansexualitat i l’assexualitat, per exemple). Però en el terreny d’identitat de gènere (trans*, intersexuals, no binaris, etc.) la discriminació és molt evident.

Per sort, cada vegada hi ha més gent que obre la ment i entén aquesta diversitat com una riquesa de la societat.

Els terapeutes som part de la societat, i com a tal, n’hi ha que abracem i donem suport a aquesta diversitat i n’hi ha que no (conscient o inconscientment).

Quan vas a fer una teràpia necessites sentir-te còmode i acceptat/da/di, i això pot no ser així si et trobes amb un* terapeuta que té un problema amb la teva identitat de gènere i/o orientació sexual.

Aquesta secció existeix doncs per a què les persones LGBTIQ+ sàpiguen que seran benvingudes i estimades a les meves visites.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA