Treball espiritual profund

CONNEXIÓ AMB LA PRÒPIA ESSÈNCIA, EVOLUCIÓ ESPIRITUAL I DIRECCIÓ CLARA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquest és un treball espiritual profund en què es treballa energèticament, emocionalment, netejant patrons mentals, bloqueigs i tot el que s’hagi de netejar en el moment de la sanació, per connectar plenament amb la pròpia energia i camí. Connectant amb l’amor incondicional i la pau interior i aconseguint claretat mental per seguir el propi camí d’ànima.

Un treball on rebràs missatges dels teus guies així com de molts altres éssers de llum pura per donar-te suport, amor, energia, consells i per connectar-te amb l’energia que aporta cada ésser de llum pura.

Està composat de 9 sessions:

3 primeres sessions: Neteja de karma, reequilibri energètic i connexió amb la pròpia energia.

3 segones sessions: Neteja de bloqueigs d’aquesta vida, neteja de lligams, connexió amb els éssers de llum pura: missatges de dracs, unicorns, àngels, arcàngels, mestres ascendidis, animals guia, fades, deves dels cristalls i dels arbres, éssers de llum pura galàctics (pleiadians, arcturians, éssers de llum pura de Sirius, d’Andròmeda, etc.).

3 terceres sessions: Connexió amb l’ànima i amb l’essència, connexió amb el camí de vida, connexió amb l’amor incondicional, l’amor transcendent i l’èxtasi.

Cada sessió pot anar acompanyada de missatges dels guies de la persona i dels éssers de llum pura quan es vulguin comunicar.

Està pensat per fer les sessions cada 2 o 3 setmanes.
Contacta amb mi si tens preguntes o si vols saber si és adequat per tu.