Canalització de missatges

Cape Reinga

Connecta amb l’energia de la teva ànima i dels teus guies i rep guia per a la teva evolució personal i per situacions en les que et trobes. Retroba la teva pau interna i sent l’amor profund que t’arriba durant la sessió.

És una sessió d’una hora on reps missatges dels teus guies i altres éssers de llum pura que es volen comunicar amb tu. Et transmeto els seus missatges i alhora reps una sanació energètica.

Aquestes sessions es poden fer en persona, per telèfon i online (amb o sense vídeo). En acabar la sessió, t’envio l’audio de la canalització perquè puguis escoltar-la sempre que vulguis.

La canalització de missatges és una gran eina d’evolució que ajuda a retrobar-se, a reconnectar amb la pròpia energia i a trobar més claredat en quins són els millors passos a seguir en aquest moment. Els teus guies i altres éssers de llum pura et donaran missatges que t’ajudaran en el teu camí.

A més dels missatges que reps dels guies, reconnectes amb la teva energia d’ànima, amb l’energia dels teus guies, amb l’amor. La freqüència que et fan arribar t’ajuda a reconnectar amb la teva essència, a sentir-te a casa.

Aquesta connexió amb l’amor, t’ajuda a obrir el cor i a equilibrar el teu cos emocional i energètic. Quan el cor està equilibrat i en coherència, envia senyals al cervell perquè s’equilibri i entri en coherència.

El cor i el cervell en coherència propicien emocions positives i aclareixen la ment.

Amb la ment clara, és més fàcil decidir què vols fer i enfocar-t’hi. La coherència del cor ajuda a crear millors circumstàncies al teu voltant per aconseguir allò que vols fer. Cadascú viu situacions diferents segons la seva història i els privilegis o discriminacions que viu. La coherència del cor t’ajuda a poder veure i rebre oportunitats millors, tenint en compte els factors externs que t’afecten.

Per mantenir aquest estat de coherència després de la sessió, recomano fer meditacions i utilitzar flors de Bach, colors, olis essencials i altres tècniques que et puc recomanar.

Pots fer una canalització puntual o canalitzacions continuades (cada 3-4 setmanes) per fer un creixement personal i energètic constant amb l’energia i els missatges que necessites a cada moment.

Demana’m hora per una canalització a través de WhatsApp, telèfon o correu.