Canalització de missatges

Cape Reinga

Una sessió d’una hora on reps missatges dels teus guies i altres éssers de llum pura que es volen comunicar amb tu. Et transmeto els seus missatges i alhora reps una sanació energètica.

Aquestes sessions es poden fer en persona, per telèfon i online (amb o sense vídeo). En acabar la sessió, t’envio l’audio de la canalització perquè puguis escoltar-la sempre que vulguis.

La canalització de missatges és una gran eina d’evolució que ajuda a retrobar-se, a reconnectar amb la pròpia energia i a trobar més claretat en quins són els millors passos a seguir en aquest moment. Els teus guies i altres éssers de llum pura et donaran missatges que t’ajudaran en el teu camí.

A més dels missatges que reps dels guies, reconnectes amb la teva energia d’ànima, amb l’energia dels teus guies, amb l’amor. La freqüència que et fan arribar t’ajuda a reconnectar amb la teva essència, a sentir-te a casa.

Aquesta connexió amb l’amor, t’ajuda a obrir el cor i a equilibrar el teu cos emocional i energètic. Quan el cor està equilibrat i en coherència, envia senyals al cervell perquè s’equilibri i entri en coherència.

Un cor i cervell en coherència, propicien emocions positives per nosaltres i aclareixen la ment.

Llavors tens la ment clara per decidir què vols fer i enfocar-te al 100%. La coherència del cor fa que allò que vols fer (escoltant el cor, no la ment), sigui atret cap a tu; creant millors circumstàncies per a tu gràcies a la vibració que el teu cor i la teva aura estan enviant.

L’ideal és mantenir aquest estat per no retornar a les emocions i pensaments anteriors. Et pots ajudar a través de meditacions, flors de Bach, colors, olis essencials i altres tècniques que em pots consultar.

Demana’m hora per una canalització a través de WhatsApp, telèfon o correu.