Gestió energètica de la vergonya – LGTBIQ+

TALLER DE GESTIÓ ENERGÈTICA I EMOCIONAL DE LA VERGONYA EN PERSONES LGTBIQ+

Colors.jpg

En aquest taller treballarem la vergonya al teu conscient, al teu inconscient i a l’inconscient col.lectiu.

Entrarem en el patrons mentals i emocionals adquirits en aquesta vida pels condicionaments de la societat i el pes de l’inconscient col.lectiu en contra de la diferència i especificament en contra de les persones LGTBIQ+.

Iniciarem un camí per sanar i deixar anar aquesta emoció que debilita molt. També passarem per la culpabilitat, tot i que en aquest taller no hi aprofundirem.

Com en el taller de Sanació profunda de vides passades i d’aquesta vida, podrem aprofitar l’energia de l’equinocci de primavera per fer ‘spring cleaning’ (neteja de primavera) i sanar tot allò que necessita ser sanat ara en relació a la vergonya. I també podrem aprofitar la força de la lluna plena.

Com farem aquesta gestió de la vergonya?

🌈 A través de visualitzacions guiades i introspecció per adonar-nos dels patrons mentals i emocionals emmagatzemats al nostre cos físic, a la nostra ment i a la nostra energia. I alliberar aquests patrons.

🌈 Observant el nostre cos energètic per descobrir on hi ha bloqueigs relacionats amb la vergonya i desfent aquests blogueigs amb una sanació energètica grupal amb l’ajuda dels raigs còsmics, de l’energia dels colors dels chakras, que són els de l’arc de Sant Martí i dels éssers de llum pura.

🌈 A un nivell més ampli i treballant com a grup, entrant a l’inconscient col·lectiu LGTBIQ+, sentint la seva energia i, amb la meva guia, ajudant a què la vergonya deixi d’estar associada específicament amb les persones LGTBIQ+. Per aquesta part, demanarem l’energia dels dracs, éssers que han estat tant venerats com perseguits, de la mateixa manera que ho han estat les persones LGTBIQ+ al llarg de la història. Aquest últim punt és també una ajuda a la resta de persones LGTBIQ+ de la Terra.

Si vols més informació sobre els dracs, en parlo a la primera meitat d’aquest video.

Data: Dissabte 23 de març

Horari:11h a 13h

Preu: Taquilla inversa (aportació voluntària, que cadascú aporti el que vol i pot)

Lloc: Barcelona Sants- Badal

Grup de màxim 10 persones

Taller dirigit a persones LGTBIQ+