Curs de Baixar Meravelles

CURS DE BAIXAR MERAVELLES


Aquest és un curs per aprendre a canalitzar missatges dels guies i dels éssers de llum pura i saber transmetre’ls directament a través de les paraules que t’arriben o a través de la interpretació del que reps.

És un curs de compromís amb la teva ànima, energia i amb el teu camí. Es fa un treball profund i t’ajuda a obrir les portes del teu potencial.

El curs de Baixar Meravelles consta de 5 dies separats unes 4 setmanes + un dia de curs de preparació previ.

No és necessari fer el curs de preparació si s’ha fet prèviament un d’aquests cursos que ofereixo: Curs de Reiki Angèlic 1 & 2 o Curs de Connexió amb els Animals de Poder (29 de febrer i 28 de març).

És un curs intens, interessant, amb treball personal i col.lectiu, molt enriquidor i que canviarà les maneres de percebre, de fer i d’avançar en el nostre camí, a millor és clar!

És un curs amb molta neteja de karma, de patrons mentals i emocionals i de tot allò que ens obstaculitza connectar bé i/o que es pot posar al mig quan rebem missatges, podent modificar el seu significat. També és un curs ple d’amor incondicional i d’amor transcendent, de connexió i reconeixement profund de la nostra energia, de connexió amb l’ànima i amb la nostra essència d’origen. Un curs connexió amb la Terra i amb l’univers, de sanació de pors, de l’energia de donar i rebre, que és tota una que va fluint en diferents formes. Un curs d’unitat i de diversitat a la vegada. De fer brillar les nostres diferències i sentir la unió de totes les energies.

El curs de Baixar Meravelles el vaig canalitzar a finals de l’any 2017 i durant el 2018 i per aquesta edició l’actualitzaré a l’energia del 2020.

Consultaré als guies per saber quines persones estan preparades per a fer aquest curs i quines no, ja que és un curs intens de connexió profunda. Algunes persones potser han d’esperar a fer-lo (això no és ni millor ni pitjor) o potser no està al seu camí fer aquest curs.
Si et ressona fer aquest curs, contacta’m i preguntaré als guies si és adequat per a tu.

A continuació hi ha les bases del temari detallat, algunes coses poden canviar pel canvi d’energia del 2020, també segons l’evolució del grup i el que els guies vegin més convenient a cada moment.

TEMARI CURS DE BAIXAR MERAVELLES

 • Meditacions guiades per connectar amb la Terra i l’univers.
 • Neteja de patrons mentals i emocionals que limiten la nostra evolució i la nostra connexió amb els guies, la Terra, l’univers, la llum pura.
 • Neteja de patrons kàrmics que limiten la nostra ànima i la seva expressió a cada vida.
 • Neteja de karma i abús de poder.
 • Treball per connectar amb l’amor incondicional i l’amor transcendent.
 • Recuperació de la connexió amb la nostra energia d’origen.
 • Connexió amb el propi drac interior i amb els dracs de llum pura.
 • Treball de sanació dels rols de “víctima” i “botxí – verdugo”.
 • Treball d’acceptació de la pròpia foscor.
 • Sanació de pors de la persona i de l’ànima.
 • Sanació del donar i rebre per aconseguir fluïdesa.
 • Treball d’escoltar el nostre interior.
 • Neteja del canal de cadascú.
 • Activacions perquè el canal de cadascú pugui baixar la informació de manera pura.
 • Meditacions i sanacions per tenir un canal fort per baixar energia.
 • Connexió amb la pròpia ànima i esperit.
 • Connexió amb els guies.
 • Activacions per millorar la connexió amb els guies.
 • Rebre missatges dels guies.
 • Afirmacions diàries.

També hi haurà somriures, riures, abraçades, música, ballades per baixar l’energia i el que calgui 🙂

El curs de Baixar Meravelles és un curs de 5 sessions que s’enllacen entren elles (a part del dia de curs de preparació). És un treball evolutiu. S’ha d’assistir a les 5 sessions per poder fer el treball complet.

Per què és necessari fer el curs de preparació el 14 de març o haver fet el curs de Reiki Angèlic o el curs de Connexió amb els animals de poder?

Tant al curs de Reiki Angèlic com el de Connexió amb els animals de poder, s’ensenyen proteccions energètiques, es fan activacions, neteges de karma i de patrons mentals i emocionals i la persona connecta amb el seu interior i amb els guies, podent ser aquests àngels, arcàngels, mestres ascendidis, sanadors galàctics, animals de poder, etc. És bàsic tenir aquesta preparació per poder començar el Curs de Baixar Meravelles.

En el curs de preparació hi haurà activacions, neteges, equilibri d’energia i connexions per començar el curs de Baixar Meravelles amb aquesta base.

Comentaris de persones que han fet el Curs de Baixar Meravelles:

Aquest curs em va ajudar a sensibilitzar-me des de l’escolta i l’observació. Em va ajudar a connectar amb una nova freqüència. Tant el grup com la Neus varen ser molt fàcils i va ser un plaer fer aquest viatge junts.Ramon

Tot i sent un dels principals provocadors perquè naixés el curs sé que és el curs més important que he fet mai per el creixement que ha representat per a mi. Totes les feines tan importants de sanació i preparació han fet que avui em senti llest per assolir la meva ascenció quan em toqui properament. Realment el nom no podia ser més precís “baixant meravelles”, és molt més que un curs de canalització. Desitjo que tots el podeu fer, crec per a mi imprescindible. Gràcies mestre Neus. 🙏” Shactorck

“El curs de Baixar Meravelles va ser per a mi molt positiu, enriquidor. Va donar-me una obertura molt més gran per poder connectar amb l’energia de llum pura fins a esdevenir-ne un canal. Ha millorat la meva capacitat i confiança amb les meves possibiltats per la sanació que faig amb Reiki. També i de manera permanent em trobo molt més proper que abans per accedir al camp dels éssers i energies de llum pura.” Josep

Informació pràctica del curs:

Dates:
Curs de preparació 14 de març
Curs de Baixar Meravelles
Diumenge 19 d’abril
Dissabte 9 de maig
Dissabte 6 de juny
Dissabte 18 de juliol
Diumenge 20 de setembre

Lloc: Barcelona Sants

Preu: 81€ per dia

En cas que sentis que has de fer aquest curs, que et ressoni i el teu cor et cridi a fer-lo, contacta’m a neusmiqueltapies@gmail.com o al 645854006 (trucada, Whatsapp o Telegram).