Celebració equinocci primavera 2019

CELEBRACIÓ DE L’EQUINOCCI DE PRIMAVERA I LLUNA PLENA DE MARÇ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Durant l’equinocci hi ha les mateixes hores de llum que de foscor. Es diu que el dia i la nit tenen la mateixa durada. Ara bé, no totes les hores del dia són igual de clares i no totes les hores de la nit són igual de fosques. Tenim vespre, nit, matinada, matí, migdia, tarda. El sol es pon i encara hi ha llum, no veiem el sol i ja veiem llum. Les nits de lluna plena seguim tenint llum.

Nosaltres també tenim molta varietat dins nostre. La llum i la foscor no es poden separar clarament en dues coses diferents. Quan equilibrem la nostra energia, les nostres emocions, el nostre cos, estem equilibrant moltes parts. Aprenem a fer malabars amb el que trobem. L’equilibri no té perquè ser entre dues coses, pot ser entre moltes.

De la unitat que som, en sorgeixen moltes facetes diferents i necessitem trobar el nostre propi equilibri. Cada uni trobem l’equilibri amb diferents dosis de cada part.

Passem de l’hivern introspectiu a la primavera expansiva, en què creixen les flors del que les llavors que vam plantar a l’hivern. Podem revisar el que vam plantar i plantar noves llavors.

Què farem:

🦄 Meditació guiada per sentir i integrar l’energia de l’equilibri (energia de l’equinocci)

🦄 Trobar el propi equilibri

🦄 Revisar les llavors que vam plantar al començar l’hivern i plantar-ne de noves si cal

🦄 Canalització i connexió amb la lluna plena

Data: Dijous 21 de març del 2019

Horari: De 17h a 19.30h

Taquilla inversa (aportació voluntària anònima, que cadascú aporti el que vol i pot)

Lloc: Barcelona Sants – Badal