Agenda tardor 2019

449009687_410563

Agenda desembre

Inscriu-te enviant un correu a neusmiqueltapies@gmail.com o un whatsapp o Telegram al 645854006

* 12 de desembre Connexió portal 12-12-12 i lluna plena

* 14 de desembre Sanació del cos etèric en grup amb l’ajuda d’àngels, pleiadians, dracs i unicorns

Fire
 

PORTAL 12-12-12 I LLUNA PLENA

Castell de focs
 

Cada any hi ha un portal el 12-12 (12 de desembre). Aquest any és 12-12-12 (2019 es redueix a 12 en numerologia), per tant, té més força energètica. El portal comença el 12 de desembre i s’acaba el 21 amb el solstici d’hivern. Són uns dies per observar quina obertura interna tenim i augmentar-la, per aprofitar l’energia i els nous codis al màxim. Els nous codis que arriben amb cada portal ens ajuden a fer canvis profunds, tant a nivell físic, com mental, emocional, energètic i espiritual.

Si ho aprofitem, pot ser un moment de connexió profunda amb la nostra essència.

https://youtu.be/izYRpI5ZWT4

SANACIÓ DEL COS ETÈRIC EN GRUP AMB L’AJUDA D’ÀNGELS, PLEIADIANS, DRACS I UNICORNS

photo_2019-10-10_14-20-52

Al cos etèric i a la resta de cossos energètics (aura) s’hi acumulen experiències, emocions, sensacions, pensaments que anem acumulant durant la vida i alhora porta bloqueigs que no s’han solucionat en vides passades. Al netejar, transformar i sanar aquests cossos energètics, ens alliberem de molts pesos inconscients que ens afecten al dia a dia.

Algunes coses estancades al cos etèric ens provoquen sensacions estranyes que no podem explicar. Allò que conté l’aura afecta directament al nostre físic, emocional i mental.

És important tenir el cos etèric sa i fort en general i especialment pel canvi energètic del portal 12-12-12, per rebre l’energia amb més facilitat, assimilar el canvi de freqüència personal suaument i amb menys efectes secundaris.

Els àngels, pleidians, dracs i unicorns ens ajudaran a canviar la nostra freqüència amb més facilitat i a aprofitar l’energia del portal 12-12-12 per connectar amb nosaltres i el nostre camí, creant una sensació de pau, amor i serenitat dins nostre.

֍ Neteja i sanació del cos etèric i la resta de cossos energètics

֍ Connexió amb l’energia del portal 12-12-12 i de la lluna plena

֍ Entrarem en connexió total amb la nostra energia apropant-nos a l’energia de l’èxtasi.

Dia: Dissabte 14 de desembre

Horari: 17h-19h + infusió per assimilar el canvi energètic

Preu: 12€

Lloc: Sants-Badal

Inscriu-te enviant un correu a neusmiqueltapies@gmail.com o un whatsapp o Telegram al 645854006

Sessions passades

Tallers tardor

 

PREPARACIÓ PEL 31 D’OCTUBRE

SAMHAIN, LA CASTANYADA, TOT SANTS

449009317_211971

 

Aquesta nit desapareix el vel que separa els mons físic i espiritual i diuen que el temps perd el sentit, no hi ha passat, present ni futur, tot és un.

La tradició celta de Samhain es celebrava 3 dies abans i 3 dies després del 31 d’octubre. Era molt important pels druïdes. Aprofitarem l’energia de la tardor per alliberar-nos d’allò que hem de deixar anar i prepararem el nostre cos físic i energètic pel temps que comença. Pels celtes, Samhain representava el moment de mort del cicle vital, per tant, és un bon moment per deixar anar i començar a visualitzar el canvi que volem fer.

Reforçarem la nostra aura per tenir-la totalment forta i sana i aprofitarem la desaparició del vel entre dimensions per connectar amb els nostres guies i amb els avantpassats que estan en llum.

El foc és un element important en aquesta celebració, ja que intenta compensar la reducció progressiva d’hores de sol i l’arribada del fred. El representarem amb espelmes.

El menjar també és important i podrem compartir un berenar – pica pica de tardor sa.

Vine a connectar, a sentir, a sentir-te, a compartir i a assaborir.

Dimecres 30 d’octubre

18.30h – 20h Connexió

20h – 20.30h Berenar – pica pica

Aportació voluntària

Lloc: Barcelona Sants