Agenda tardor 2019

(Informació detallada més avall)

19 d’octubre Sessió 1 de Fes-te 100% present a la teva vida: Vides a la Terra, passades i paral.leles. Sanació amb dracs i éssers de llum pura relacionats amb la Terra.

30 d’octubre Preparació pel 31 d’octubre, nit en què el vel entre dimensions és més fi

17 de novembre Sessió 2 de Fes-te 100% present a la teva vida: Vides / existència fora de la Terra i a altres plans. Sanació amb dracs i éssers còsmics.

14 de desembre Sessió 3 de Fes-te 100% present a la teva vida: Sanació del cos etèric.

FES-TE 100% PRESENT A LA TEVA VIDA

449009687_410563

Queda’t en pau amb la resta d’existència per poder avançar i estar en pau amb el present.

Amb els dracs i altres éssers de llum farem una sanació de vides passades, d’altres plans i del cos etèric perquè puguis desprendre’t d’allò que ja no pertany al teu present.

Aquests tallers estan plantejats per fer una sanació completa assistint a les 3 sessions. Tot i així, si sents venir només a una de les sessions, ho pots fer perfectament, són sanacions separades. Cadascú necessita una cosa diferent pel seu procés evolutiu.

Sessió 1Vides a la Terra, passades i paral.leles. Rebrem una sanació dels dracs + animals de poder, àngels, arcàngels, intraterrens, deves, fades i cristalls.

Dissabte 19 d’octubre

17h – 19h Sessió 1

19h – 19.30h Infusió per ancorar l’energia i compartir

Sessió 2Vides / existència fora de la Terra i a altres plans. Rebrem una sanació dels dracs + éssers de llum pura galàctics (pleiadians, arcturians, de Sirius, etc.) i éssers de llum pura d’altres galàxies.

Diumenge 17 de novembre

17h – 19h Sessió 2

19h – 19.30h Infusió per ancorar l’energia i compartir

Sessió 3Sanació del cos etèric, de tot allò que el cos energètic s’ha emportat d’altres vides i que ens bloqueja l’energia i el cos actual.

Dissabte 14 de desembre

17h – 19h Sessió 3

19h – 19.30h Infusió per ancorar l’energia i compartir

Preu per sessió: 15€

Preu de les 3 sessions: 40€

Lloc: Barcelona Sants

 

PREPARACIÓ PEL 31 D’OCTUBRE

SAMHAIN, LA CASTANYADA, TOT SANTS

449009317_211971

 

Aquesta nit desapareix el vel que separa els mons físic i espiritual i diuen que el temps perd el sentit, no hi ha passat, present ni futur, tot és un.

La tradició celta de Samhain es celebrava 3 dies abans i 3 dies després del 31 d’octubre. Era molt important pels druïdes. Aprofitarem l’energia de la tardor per alliberar-nos d’allò que hem de deixar anar i prepararem el nostre cos físic i energètic pel temps que comença. Pels celtes, Samhain representava el moment de mort del cicle vital, per tant, és un bon moment per deixar anar i començar a visualitzar el canvi que volem fer.

Reforçarem la nostra aura per tenir-la totalment forta i sana i aprofitarem la desaparició del vel entre dimensions per connectar amb els nostres guies i amb els avantpassats que estan en llum.

El foc és un element important en aquesta celebració, ja que intenta compensar la reducció progressiva d’hores de sol i l’arribada del fred. El representarem amb espelmes.

El menjar també és important i podrem compartir un berenar – pica pica de tardor sa.

Vine a connectar, a sentir, a sentir-te, a compartir i a assaborir.

Dimecres 30 d’octubre

18.30h – 20h Connexió

20h – 20.30h Berenar – pica pica

Aportació voluntària

Lloc: Barcelona Sants

 

Inscriu-te enviant un correu a neusmiqueltapies@gmail.com o un whatsapp o Telegram al 645854006

Anuncis