Cercant la pau

La pau crida contenta per a què t’acostis, per a donar-te calma i serenitat de ment i d’esperit. La pau espera amb paciència a què arribem a prop seu i ens inunda amb energia tranquil·la i encisadora.

Pau interior i pau exterior es relacionen íntimament. Cal pau al món, però també a l’interior de les persones.

Per a aconseguir pau interior primer s’ha de posar la intenció de voler aconseguir-la. Després crear, respirar, meditar, estimar, contactar amb la natura -font de pau eterna-, riure, plorar, deixar anar, abraçar… fins a poder expressar qui som realment i sentir-nos en pau amb nosaltres mateixos, pel que fem,  pel que diem, pel que som. Llavors esdevenim pau, part d’aquest procés enriquidor que es basa en extendre la pau arreu on anem, omplint racons i persones d’aquest sentiment encantador. Expandint aquesta pau de l’un a l’altre podem arribar a tots els espais de la mare Terra i envoltar-la de pau i de joia, aconseguint el que fa tant que desitgem: viure en pau, somriure en pau, compartir la pau des del fons del nostre ésser, expressant la nostra essència de pau, sense rencors, sense plors, sense ràbia, sense patiment;  amb amor, somriures, felicitat, altruïsme, respecte, alegria, llibertat, tranquil·litat, generositat, plenitut… en PAU.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s