El sol brilla

El sol brillant, acompanyant-nos cada dia i donant-nos caliu amb els seus colors grocs i ataronjats, fa que tot sembli més viu, més actiu. El blau del cel em fa somriure i recordar perquè m’agrada tant la Mediterrània…els colors són per tot arreu, els somriures de les persones amb qui et creues, les mirades encuriosides, els aromes d’estiu que jo sento tot l’any (potser gràcies al sol que em recorda que la primavera i l’estiu sempre són a prop)… Londres és un gran centre cultural i d’idees, i Barcelona és el lloc on aquestes idees es fan realitat, on ens unim socialment, on ens agafem de les mans, per a reclamar el que és de tots: la pau, l’amor, l’alegria. El respecte dels uns als altres, el respecte a la Terra i a tot el que hi habita, el respecte a nosaltres mateixos.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s