Cristal·loteràpia

La cristal·loteràpia o gemoteràpia utilitza cristalls per a equilibrar el sistema de chakras de l’animal, aconseguint així que l’energia flueixi a través del cos. Ajuda a millorar la condició física i emocional de l’animal.

Cada chakra té relació directa amb una de les glàndules endocrines del cos. Si un chakra està desequilibrat (amb excés o dèficit d’energia), es poden produir problemes físics o emocionals (problemes de comportament). Si equilibrem aquest chakra, la condició millorarà (no substitueix el tractament veterinari).

S’ha provat científicament que els cristalls posseeixen energia vibratòria, que generen i emeten càrrega elèctrica, i que absorveixen energia del voltant i la transmeten. De fet, actualment s’utilitzen per a molts aparells electrònics. Per exemple, el quars és utilitzat per a la fabricació d’estufes, rellotges, xips electrònics, entre altres.

Els cristalls o gemmes actuen com a catalitzadors de la llum i del color, obtenint també beneficis dels diferents colors que emeten.

Els animals tenen afinitat natural als cristalls i molt sovint accepten la cristal·loteràpia des del primer moment.