Colorpuntura

Colour Light Therapy (Teràpia amb Llum de Color) és un mètode que es basa en la Colorpuntura, una tècnica desenvolupada pel naturòpata alemany Peter Mandel, que utilitza llum de colors en punts similars als d’acupuntura per arribar a l’arrel dels problemes físics, emocionals i mentals, i aconseguir així despendre’s d’aquests desequilibris.

S’utilitza una llanterna on es coloquen cristalls de quars de diferents colors i s’aplica llum a punts específics de la pell. Cada color té una freqüència (una longitud d’ona) diferent, que és absorvida per les cèl·lules de la pell i transmesa a la resta del cos.

Les memòries de traumes passats queden emmagatzemades a les cèl·lules dels animals.

La recerca científica ha provat que les cèl·lules del cos es comuniquen a través de llum. Un dels primers científics en tractar aquest tema va ser Dr Fritz Albert Popp, el creador de la biofotònica, que va descobrir que les cèl·lules emeten i reben biofotons.

Quines diferències hi ha entre Colorpuntura i Colour Light Therapy?

En animals, Colour Light Therapy s’utilitza de la mateixa manera que la Colorpuntura, ja que les tècniques afegides en Colour Light Therapy no són viables per a animals.

Quines són aquestes tècniques afegides:

Colour Light Therapy utilitza la Colorpuntura i afegeix el diàleg amb la persona, el treball dels somnis i el diagnosi a través de dibuixos, per ajudar a alliberar conscientment les emocions retingudes, i a entendre la transformació que s’està vivint.

Colour Light Therapy en animals

Colour Light Therapy és una teràpia totalment segura. Es pot utilitzar com a complement de qualsevol teràpia (etologia – Flors de Bach, Reiki, cristal·loteràpia), i és útil per a relaxar i donar seguretat a animals amb pors i traumes passats. Només es pot aplicar Colour Light Therapy a animals que puguin estar-se quiets durant uns cinc minuts.